Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
50 zł/150 dninotsure pisze:"ja" mam w play24 jedną kartę w "RBM na Kartę" (ładowana 50 zł co 150 dni) i jedną w "RBM na Kartę 5" (ładowana 50 zł raz na 100 dni). To ta pierwsze jest RBM 7 czy też to jeszcze inna taryfa ?
Niom właśnie mam taki starter zarejestrowany od 2011 bodaj bo miałem przejść z play fresh.notsure pisze:Czyli ja mam najstarszą taryfę, chyba jeszcze ta z puszką RedBulla, ciekawe czy w niej też wyłączą darmowe lte, zobaczymy. Niby w play24 mogę ją zmienić na RBM 5 i RBM Energy.
Dla play to chyba jedno bo nazywają to RBM I a nowsze RBM II i RBME. Ze wszystkich "starszych" można przejść na II lub RBME z tym ze to droga w jedna stronę.notsure pisze:Czyli ja mam najstarszą taryfę, chyba jeszcze ta z puszką RedBulla, ciekawe czy w niej też wyłączą darmowe lte, zobaczymy. Niby w play24 mogę ją zmienić na RBM 5 i RBM Energy.
Nie, nie mylisz się i radzę wszystkim (mającym RBM7 i ten problem) jak najszybciej złożyć reklamację, gdyż:Maciej Loret pisze: Mylę się w powyższym rozumowaniu?
Widzę w Play24, że mogę przejść do RBM 5.pakierhakierxd pisze:
Póki co w Rbm 5 jeszcze jest
W jakiej formie? Można przezPlay24?jarekt pisze: Nie, nie mylisz się i radzę wszystkim (mającym RBM7 i ten problem) jak najszybciej złożyć reklamację[...]