• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#739675  autor: ciekawy
 12 sie 2014, 02:01
to nie tak dużo jak podzieli na np 4 rozmowy po 15 minut, albo 10 rozmów po 6 minut

#739727  autor: darase
 12 sie 2014, 11:00
Nie tak dużo, 60min*30dni=1800min.
Podobnie do Ciebie..

eCoal i nie ma problemu :-)

#739787  autor: ciekawy
 12 sie 2014, 13:35
ciekawe ile zapłaciliby za te minuty zwolennicy ofert minutowych

#739900  autor: buba1234
 12 sie 2014, 18:29
Dzisiaj dostalismy sms od plusa
jak doladujesz za 10zł do 15 sierpnia to dostaniesz [chyba] 30 czy 60 minut do plusa na 30 dni do 20 sieprnia.

Hłe Hłe chyba nie widzą w systemie, że mam rok wazne konto i 29 gr za całą rozmowe [czyli gadam ile chcę za 29groszy] w Plusie.

#739902  autor: cyanoone
 12 sie 2014, 18:39
buba1234, Widzą. Dzięki temu zwiększają szanse na doładowanie, więc zarabiają. Zamiast 29 gr zejdzie minuta z pakietu. Niezły deal :D
Pozdrawiam ;)

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)

#739914  autor: buba1234
 12 sie 2014, 19:17
W naszym towarzystwie wiekszośc ma w Orange, T-mobile i Play, bo... Plus jest drogi :P

Wiec mało do kogo jest dzwonic w Plusie :D Urok numerów leżakowych z RWK.

#739951  autor: cyanoone
 12 sie 2014, 21:30
buba1234, Ja mam Plusa i brak powodów do zmiany sieci, no chyba że na Klucz. U mnie prawie wszyscy znajomi mają Plusa lub Play. Klientom Plusa daje numer z Plusa, Playa daje Virgin, a reszcie Plusa, 'bo do Play są drogie smsy' :D Ze wszystkich testowanych przeze mnie sieci Plus ma najlepszą pod względem jakości i pokrycia infrastrukturę. W infrastrukturze mam na myśli 3G i Lte. Na karcie Virgin też najbardziej lubię korzystać z 3G zielonych. Do Plusa nic nie mam, mogliby opuścić ceny, ale niech lepiej rozbudowują sieć. Nie mówię, że nie chce obniżek, ale Plusa mam dla jakości i szybkiego internetu.
Pozdrawiam ;)
PS nie jestem fanboyem Plusa, na codzień korzystam z Virgin :P

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)

#739978  autor: ciekawy
 12 sie 2014, 22:44
buba1234 pisze:W naszym towarzystwie wiekszośc ma w Orange, T-mobile i Play, bo... Plus jest drogi :P

Wiec mało do kogo jest dzwonic w Plusie :D Urok numerów leżakowych z RWK.
jak się znajdzie dobrą ofertę to Plus nie jest taki drogi

#741335  autor: Kimmi
 18 sie 2014, 09:45
Nie wiem, czy pakiety internetowe są dzisiaj takie ważne w wyborze oferty i operatora. Prawie wszędzie jest dziś wifi, więc dużego pakietu danych i tak nie wykorzystasz.

http://okolicekepna.blog.interia.pl/

#741346  autor: Flash999
 18 sie 2014, 10:23
Kimmi pisze:Nie wiem, czy pakiety internetowe są dzisiaj takie ważne w wyborze oferty i operatora. Prawie wszędzie jest dziś wifi, więc dużego pakietu danych i tak nie wykorzystasz.
Życzę powodzenia z korzystania z WiFi podczas jazdy samochodem, lub idąc. WiFi jest dobre, jak chcesz gdzieś usiąść lub wykonać swoją pracę. W innych przypadkach lepiej wychodzi UMTS, bo nie dość, że trwa stała sesja, to podczas poruszania się bez problemu można korzystać z sieci.
Z drugiej strony nie zgadzam się że prawie wszędzie jest dziś WiFi. W dużych miastach z sygnałem kilkudziesięciu routerów na krzyż działa to jeszcze w miarę i można znaleźć otwartą sieć, to w małych miastach tak łatwo nie jest.

Stacje bazowe w województwie podlaskim

#741384  autor: buba1234
 18 sie 2014, 12:41
Nie korzystam z wifi poza domem. W Parku przed domem jest niby miejskie wifi, trzeba sie logować, do tego nie zadziałało i bateria w parę minut z 80% zeszła mi do 4%. Potem zacząłem się martwić o bezpieczeństwo właczania wifi poza domem. Także ja korzystam tylko z pakietu od operatora.

Zwykle tylko czytam strony do czytania i to przez Opere mini więc korzytsając dużo z neta zużywam b. mało pakietu, lub jestem na darmowym lejku Virgin [świetnie działa na Operze mini].

#743338  autor: Faideve
 25 sie 2014, 10:57
O tak, słaby zasięg to i więcej baterii ciągnie poprzez ciągle łączenie się.

#Kimmi właśnie tym się trzeba kierować.. Mało gdzie jest darmowe wifi.. Tylko w knajpach i większych skupiskach ludzi. A w tramwaju, pociągu, samochodzie, przerwie obiadowej to co? Praktycznie nigdzie nie ma. Nawet na rynkach ciężko o wifi..