• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#448493  autor: _karolka_
 23 gru 2010, 23:42
st.konsultant pisze: A jak się nie umie negocjować to się płaci 75 :)

No i jak się nie poczyta forum to też się nie wie takich rzeczy :D bo i zwykły konsultant raczej nic nie może dać niż to 75 zł
 #448498  autor: danzig74
 24 gru 2010, 00:11
dzieki informacjom z forum, w moim przypadku, sa zadwolone dwie strony - operator Era i ja :)
za sprawa wiedzy tutaj nabytej dostalem wymieniane przez Was upusty - rozmowa z dzialem utrzymania byla mila i rzeczowa - ja nie"musze" przenosic sie do play a Erze zostalo paru abonentow
tylko musze zapakowac i wyslac telefon z aneksem :( o qrcze jak mi sie nie chce ;)
dobrze, ze drugi aparat z umowa byl pozniej i po prostu podziekowalem

a zaoszczedzone pieniadze przeznacze na doplate do zegarka :)

pozdrawiam

i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!!!!!!!

#448512  autor: majin
 24 gru 2010, 09:00
No to chyba nie zostaje i mi nic innego jak zadzwonić do BOK i przeprowadzić z nimi poważną rozmowę :) , a jak mi nie dadzą tego czego chce to bez łachy play ma takie same dobre oferty co era.

Mess with the Best, Die like the rest

#448515  autor: _karolka_
 24 gru 2010, 09:33
majin pisze:No to chyba nie zostaje i mi nic innego jak zadzwonić do BOK i przeprowadzić z nimi poważną rozmowę :) , a jak mi nie dadzą tego czego chce to bez łachy play ma takie same dobre oferty co era.
Dzwoniąc do BOK poproś konsultanta żeby przełączył Cię z działem rezygnacji bo tak naprawdę oni raczej mogą Ci zaproponować takiej oferty. A konsultant jak dzwoni to proponuje ofertę dla stałych abo taką jaka jest na stronie.

#448569  autor: majin
 24 gru 2010, 13:45
I dostałem co chciałem, czyli abo 75 za 57, a więc jednak racja, że boa może więcej niż zwykły sprzedawca w salonie :D

Mess with the Best, Die like the rest

#448589  autor: thonka
 24 gru 2010, 16:14
temat zamykam.
dyskusja poszla nie w ta strone co trzeba. o przedluzeniach jest juz przyczepiony jeden temat.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet