Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Nie rozumiesz co ja chce napisac - pierwsze "przebąkiwania" jakie dostalem to to ze maja do all zjechac do 72gr - ale nad tym pracuja wiec wszystko sie moze zmienic!!!!jesito pisze:Jedno jest pewne zapewne przekonamy się 1 października czy to prawda czy fałsz.sdz pisze:i tak podczymuje to co napisalem wyzej
Przeciez to chodzi o jazde po ludzkiej ciekawosci - czesc ludzi po prostu pytajac o co chodzi rozpowie wsrod znajomych ze cos takiego sie pojawilo i o co w tym chodzi.sdz pisze:jak zwykle w heyah wiele wiadomo z reklam.... przed kampania....yagi pisze:Wczoraj we Wroclawiu widzialem plakat tej kampanii... To juz nie tylko Fukt...
"exmuze ma madamen und heren!"hot.arti pisze:Coś trudno "złapać" tą reklamę w TV :/ Ciekawe dlaczego nie ma jej na heyah.pl?? A o tych informacjach, że do all po 72 gr to myślę, że to fałszywa informacja, bo przecież Heyah zawsze miała podział na wewnątrz i poza sieć.
Widziałem to na pl.misc.telefonia.gsmmichalak198 pisze:-10 minut bezplatnych polaczen miesiecznie ...
To zwykłe ploty! Heyah przecież jest zwolennikiem uczciwych zasad: czyli żadnych pakietów. I jakie telefony po 12-stu miesiącach??michalak198 pisze:-10 minut bezplatnych polaczen miesiecznie ( stan konta minimum 50 zl )
-telefony po promocyjnych cenach po 12-tu miesiacach w sieci w zaleznosci od lacznej sumy doladowan
(minimum 30zl /mies)
-nowe pakiety 'One Way', 'Steyah' ...
-i kilka innych niespodzianek
Może bedzie jednak jakaś obniżkajak informowaliśmy wcześniej ( patrz news z 5 września ), od 1 października br. Polska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o. zamierza wprowadzić lifting oferty Heyah. Wstępne, niepotwierdzone informacje mówią o dostosowaniu oferty do konkurencji, która znacznie uciekła od cennika podstawowego Heyah, ponadto Heyah miałaby przeprowadzić spektakularną akcję na wzór "ściagamy simlocki wszystkich sieci". W każdym razie, nie należy spodziewać się specjalnego przełomu i co do tego można być pewnym
Za bardzo umajona ta oferta jak dla mniemichalak198 pisze:-10 minut bezplatnych polaczen miesiecznie ( stan konta minimum 50 zl )
-telefony po promocyjnych cenach po 12-tu miesiacach w sieci w zaleznosci od lacznej sumy doladowan
(minimum 30zl /mies)
-nowe pakiety 'One Way', 'Steyah' ...
-i kilka innych niespodzianek