damians1337 pisze:Abonament dla nowych klientów w "Jump max" to 129,99 zł + jeżeli chciałbym galaxy s6 to + 829 zł.
Myślicie, że jeżeli chciałbym przedłużyć umowę to mógłbym dostać ten pakiet w abo za 100 zł + 500 zł telefon ? Dodam że ten max ma w sobie to samo co multi dla przedłużających za 99 zł ale w multi nie ma galaxy s6.
W poprzedni czwartek rozmawiałem z SUK na temat aneksu i pytałem o różne warianty.
Jak już w tym wątku się przewija przy taryfie Comfort można uzyskać -20zł, na pozostałych -10zł.
W taryfach powyżej 140 zł również można uzyskać rabat 20zł to i jest max. Przy aneksie bez telefonu skracają kontrakt do 18mc i nic więcej nie mogą obecnie zaofertować oprócz rabatu -10zł.
Pytałem również o usługę T-mobile Quality ale niestety Pani z SUK nie umiała odpowiedzieć w których taryfach to obecnie działa (w starych powyżej Jump XXL). Dodatkowo zapytałem o Apple Music, które wchodzi jutro i jak do tego będzie T-mobile podchodził (czy będzie schodził pakiet danych czy jak w WiMP bez pobierania danych) - niestety również bez odpowiedzi.
Umówiłem się na ponowny kontakt pod koniec lipca i zobaczymy co z tego wyniknie.