• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 19 z 32
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 32

#498759  autor: armator11
 23 sie 2011, 23:16
Czy ktoś z forumowiczów wie jak z tego androida skopiować dzwonek Play do Nokii e51?

Edit. Udało mi się znaleźć w sieci. gdyby ktos potrzebowal oto Link

#498783  autor: cook1e
 24 sie 2011, 07:40
@axe
- Blog Rzecznika, gdy otworzysz playbox, to w prawym górnym rogu masz ikonkę jakby RSS, po nią kryje się blog.
- mp3 przesłałem przez Bluetooth i innego telefonu i zaliczyło zadanie.
- szukaj aplikacji DoMoblile (pisane łącznie tak jak na stronie), a nie Do Mobile jak napisałeś.

Ja mam natomiast problem z zadaniami:
[PlayBox] Ustawienie RBT
[PlayBox] Pobranie aplikcji Co Jest Grane

Przy próbie pobrania wyskakuje komunikat:
"Nie można zidentyfikować Twojego numeru telefonu"

Wie ktoś o co chodzi?

#498824  autor: Xavi
 24 sie 2011, 11:07
Może ktoś wie czy jest w tym telefonie opcja głosowego dyktowania smsów? Bo znalazłem w w menu opcja dodania ikony mikrofonu ale coś jej nie widzę przy klawiaturze.

Jeszcze jedno pytanie- jak tu sprawdzić jakieś ustawienia intersetowe? Nie mogę się połączyć z żadną stroną, w ogóle internet nie działa nic!!

#498869  autor: MaRiiO
 24 sie 2011, 14:23
witam,

czy ten darmowy internet 1GB ktory jest na karcie dziala wam na plusie? bo mi nie.. ;/

pozdrawiam

#498872  autor: mkowalski
 24 sie 2011, 14:28
czy ten darmowy internet 1GB ktory jest na karcie dziala wam na plusie? bo mi nie.. ;/
Działa.

#498875  autor: rossi9
 24 sie 2011, 14:37
Włożyłem kartę Plusa i zgodnie z informacjami na stronie Plusa robię nowy apn
Będąc na ekranie głównym Menu -> Ustawienia -> Sieci zwykłe i bezprzewodowe
Wybrać Sieci komórkowe -> Punkty dostępowe
Wybrać Menu -> Nowa nazwa APN, a następnie w zależności od konfigurowanej usługi:
Internet
Nazwa: Plus
APN: plus
Typ uwierzytelniania: PAP
Typ APN: default lub internet
Przycisk wstecz i wybrać nowy APN zieloną kropką

Po ustawieniu tego hujajwej sam z siebie przełącza się na domyślnie wpisany punkt dostępu Plus Pl na którym mogę oglądać filmy na yutubie ale strony www nie działają :?

#498877  autor: MK_
 24 sie 2011, 14:38
Pakiet to normalny 1GB za 25zł działający na Plusie.

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#498887  autor: MaRiiO
 24 sie 2011, 15:00
no ja rozumiem ze to normalny pakiet ale u mnie jak przelacze sie na plusa (jakos bezpieczniej) to net mi nie dziala! nic sie nie otwiera zadna stronka, pogoda i wiadomosci sie nie aktualizuja.. ;/ wyskakuje blad ;/

u mnie jednak ten pakiet dziela tylko z siecia play no ale lepszy rydz niz nic..

pozdrawiam

#498906  autor: kalach
 24 sie 2011, 15:54
słuchawka tandetna, gdyby nie sam android to nie wiem co miałbym nim robić.
zasięg barrrdzo słaby (Warszawa), klawiatura muli że zdarze napisać cały wyraz a jeszcze go nie widać na ekranie.
internet wolny ale to dzięki firmie :wink:
Bateria trzyma pół dnia- dosyć mocno go katuje:)

#498914  autor: user_delete19
 24 sie 2011, 17:15
MaRiiO pisze:no ja rozumiem ze to normalny pakiet ale u mnie jak przelacze sie na plusa (jakos bezpieczniej) to net mi nie dziala! nic sie nie otwiera zadna stronka, pogoda i wiadomosci sie nie aktualizuja.. ;/ wyskakuje blad ;/
w opcjach jest ustawienie blokujace transmisje danych w roamingu, a ze play uzywa roamingu (tyle ze krajowego) to pewnie tez wycina..

#498922  autor: Rlox
 24 sie 2011, 18:21
U mnie natomiast wyszedł inny problem: otóż otrzymałem wraz z telefonem fresha bez pakietu danych. Na początku w ogóle się nie zorientowałem, ponieważ net leciał bo wifi. Włożyłem do telefonu sima OFnK, bo nie mam zamiaru doładowywać fresha. Jedynie co to zgłosiłem ten dziwny problem poprzez Play24. Szkoda słów.

#498928  autor: McCm
 24 sie 2011, 18:51
Ktoś tu pytał o wigdet wyświetlający w jakiej jesteśmy technologii - niech spróbuje Phono.
Oprócz technologii pokazuje także nazwę, logo operatora i poziom sygnału. Możemy wybrać wyświetlanie tych informacji albo na widgecie albo na pasku powiadomień.

Obrazek

#498937  autor: Matyk
 24 sie 2011, 19:38
Wie ktoś jak uruchomić w tym tel. aplikacje "testuj smartfona" ? bo się nie włącza :/
a dwa, ile Wam bateria trzyma ? bo mi tylko jedno dobę :/ wczoraj wieczór odłączyłem od ładowania i rano już było tylko 53% baterii :/ wifi czy gps i inne pierdoły były wyłączone

#498943  autor: kwistas
 24 sie 2011, 20:09
Teraz można się zapisać na odbiór telefonu dopiero w okresie listopad-grudzień :lol:

#498948  autor: MK_
 24 sie 2011, 20:43
Aż się sam dziwie że ja już telefon zwrócony i po wszystkim :-D

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#498961  autor: davvid
 24 sie 2011, 21:21
czy komuś też nie liczy punktów? Aplikacje testujsmartfona mam zainstalowaną od 2 dni i ciszaaa :-)
a latam zarowno na wifi jak i na internecie pleja

#498966  autor: kowcio
 24 sie 2011, 21:30
davvid pisze:czy komuś też nie liczy punktów? Aplikacje testujsmartfona mam zainstalowaną od 2 dni i ciszaaa :-)
a latam zarowno na wifi jak i na internecie pleja
Ja wczoraj w nocy go odpaliłem i teraz już mam 440 punktów, nawet się zdziwiłem.
Początkowo myślałem, ze coś walnięta ta aplikacja, bo nic się nie wyświetla, ale widać działa w tle.
Ja nie czytałem znowu tego wątku, bo 10 stron naskrobaliście pod moją nieobecność. Powiem tak, byłem w poniedziałek to mi nie wydali Hujamuja, bo była jakaś inna babka z innego punktu na zastępstwie, więc pojechałem bardzo późnym wieczorem następnego dnia, jakbym przyszedł 5 minut później, to chyba tylko zakupy w markecie bym zrobił. Babeczka się spieszyła, żadnych danych nie weryfikowała, spisała z dowodu, wydrukowała, kazała się podpisać. Nawet pomyliła się przy wpisywaniu maila, ale zapewniała mnie, że nic się nie stało i można to "olać" :-P A telefon bardzo fajniusi i mówię to jako tester, ostatnio testowałem smoka LG Swift 3D :-) Tylko nieco wolny, ale co można chcieć za taką kaskę. Podoba mi się obudowa, że jest taka leciutka i smukła, mała, elegancka. Powiem, że podoba mi się ten telefon i nie spodziewałem się takiego telefonu po tym producencie, zaś teraz go bardzo mało używałem. Poużywam, to napiszę czy nadal taki fajny jest. Jak na razie znalazłem jeden błąd w oprogramowaniu. Nie podoba mi się także wygląd menu, bo jest takie szare, że masakra

#499025  autor: xsysiu
 25 sie 2011, 01:03
Mi nie chce zliczyć włączenia bluetooth i uruchomienia strony m.onet.pl oraz zmiany dzwonka. punktów mam 603.
kowcio- zmień launchera na np. Go Launcher fonik przyspieszy ;)

#499030  autor: kerim36
 25 sie 2011, 06:43
najlepsze zadaia sa teraz:
Opis zadania: Za pomocą aplikacji Play Box dokonaj zakupu Muzyki na Czekanie. Koszt usługi to 2 zł brutto.

Opis zadania: Za pomocą aplikacji Play Box dokonaj zakupu gry Abduction!

Opis zadania: Za pomocą Play Box pobierz aplikację Co Jest Grane

Majac 1zl na koncie to sie na pewno da zrobic :-D

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#499031  autor: zoozool
 25 sie 2011, 08:10
Da się, masz 4zł na usługi
  • Strona 19 z 32
  • 1
  • 17
  • 18