• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 18 z 41
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 41
 #930509  autor: matjas12
 10 cze 2017, 10:36
Gdyby ktoś chciał pogłówkować to mam niepełny kod (ktoś część kodu zdrapał, ale chyba go nie wykorzystał bo po co zdrapywać wykorzystany kod). Zamiast nieczytelnych znaków wstawiam kropkę.
3889..KK..4T
I parę podpowiedzi:
przed "4" na 90% jest "1"(może też być "M" ale na 50%)
po "9" u góry jest łuk jakby od "8"
Jak się komuś uda to niech się pochwali. :) Te cyfry litery, które podałem na 100% są czytelne i prawidłowe.
 #930512  autor: jarekt
 10 cze 2017, 10:45
Nie wszystkie - dlatego będzie tylko 576 kombinacji zakładając, ze "8" i "1" są poprawne.

Gdyby były wszystkie litery i cyfry to napisałbym "1296 kombinacji" (36*36).

Przy trzech niewiadomych (np. "8" będzie fałszywa) będzie 13 824 kombinacji, ale zakładając, że już sprawdziliśmy wszystkie 576 kombinacji z "8", to pozostanie nam jeszcze tylko 13 248 kombinacji do sprawdzenia.

Wpisanie 10 błędnych kodów pod rząd spowoduje czasową blokadę konta. Należy więc założyć więcej kont na WOAH na takie zabawy :).
Ostatnio zmieniony 10 cze 2017, 10:52 przez jarekt, łącznie zmieniany 1 raz.
 #930909  autor: Ryszard Lubicz
 12 cze 2017, 06:01
A to moje zbiory po wczorajszej wycieczce rowerowej. Wszystko znalezione w przydrożnych rowach:
Obrazek
Jeszcze w tegorocznej edycji nawet grosza nie wydałem na GB :-)

Grażynko wybacz...
 #931042  autor: mkkot
 12 cze 2017, 17:08
Mam minimaksa i samoodnawiający się pakiet 600MB. 22 maja zakupiłem trochę nakrętek i naładowałem gigabajty. Niestety 1 czerwca pakiet zniknął i pojawiło się znowu 600MB (a właściwie 700 dzięki promocji za kolejną aktywację). Dlaczego dane z nakrętek się nie przedłużyły?
 #931048  autor: jarekt
 12 cze 2017, 17:48
Jeśli chodzi o zbieranie GB z nakrętek czy innych promocji to MiniMax jest najgorszą taryfą, bo najpóźniej o godzinie 1:00 1. dnia każdego miesiąca konto GB jest zawsze zerowane.

Dopiero po wyzerowaniu przyznawany jest ewentualnie kolejny pakiet cykliczny na cały miesiąc po czym o 1:00 kolejnego 1. dnia kolejnego miesiąca jest ponownie zerowany wraz z innymi GB z innych pakietów i promocji itd.

Także GB z nakrętek można zbierać w MiniMaxie ale nie po to aby je zbierać :) tylko po to aby wraz z końcem miesiąca ZAWSZE przepadły :) .

Przepadanie GB w MiniMaxie jest szczegółowo opisane w regulaminach pakietów GB w MiniMaxie i np. w regulaminie promocji nakrętkowej (tej taryfie zawsze jest poświęcony oddzielny akapit mówiący właśnie o przepadaniu GB wraz z końcem miesiąca).
 #931054  autor: mkkot
 12 cze 2017, 18:07
Ach, gdyby biuro obsługi miało taką wiedzę. Szacun ;)
I tak chyba będę musiał zmienić taryfę, bo w lipcu skończy mi się ważność konta. Korzystam już od ROKU z bonusu 500zł za rejestrację. Zostało mi jeszcze ok. 130zł i zastanawiam się co mam z tym zrobić. Jeśli doładuję za 50zł, to w dalszym ciągu nie "przejem" tej kwoty w tych 100 dni, a jeszcze mi zostanie doładowanie. W sumie mógłbym nadal korzystać z mini maxa, ale właśnie trochę brakuje mi normalnych pakietów danych. Gdyby dało się przedłużać bonusy z coli, byłoby wspaniale.
 #931056  autor: jarekt
 12 cze 2017, 18:23
Niestety migracja z MiniMaxa do jakiejkolwiek innej taryfy Play/RBM/Fakt spowoduje wyzerowanie PromoZŁ i GB.
Przejście do MiniMaxa i w nim uruchomienie Bonusu za Rejestrację (BzR) to był taki bilet w jedną stronę: albo go wykorzystasz w MiniMaxie albo wszystko stracisz (zmieniając taryfę).

Dla niektórych to była dobra (albo bardzo dobra czy wręcz rewelacyjna) opcja ze względu na możliwość uzyskania darmowego no-limitu na wiele miesięcy.
 #931068  autor: kamerling
 12 cze 2017, 19:59
Ryszard Lubicz pisze:A to moje zbiory po wczorajszej wycieczce rowerowej. Wszystko znalezione w przydrożnych rowach:
Obrazek
Jeszcze w tegorocznej edycji nawet grosza nie wydałem na GB :-)
Bierzesz pod uwagę coś takiego jak bakterie ?
 #931092  autor: TomekErek
 12 cze 2017, 21:50
jarekt pisze:Niestety migracja z MiniMaxa do jakiejkolwiek innej taryfy Play/RBM/Fakt spowoduje wyzerowanie PromoZŁ i GB.
hmmm... tez stoje przed wyborem/dylematem, bo ja tez siedze na MiniMaxie a jeszcze mam ponad 220zl z bonusowych 500zl za rejestracje a konto na wychodzace wazne do 3 sierpnia.

Wyczytałem ostatnio w regulaminie przejścia z taryfą na Formułę - chodzi o ten regulamin o nazwie:
"Regulamin Oferty Promocyjnej "Zmień na FORMUŁĘ Play na Kartę""

dostepny na samym dole strony http://www.play.pl/oferta/play-karta/pl ... unlimited/ w zakładce DOKUMENTY

Jest tam napisane:

a. Użytkownik zachowuje kwotę wynikającą z wcześniejszych Doładowań, o ile taka jest
dostępna na koncie Użytkownika, a jej okres ważności wynosi 14 dni od momentu
zmiany oferty.
b. Użytkownik zachowuje wszelkie pakiety promocyjnych złotówek przyznane na
podstawie innych Ofert Promocyjnych, a okres ich ważności nie ulega zmianie.

c. przepadają wszelkie pakiety minut, bajtów lub SMS-ów, bonusy za doładowanie, rabaty,
uprawnienia lub usługi uzyskane przez Użytkownika na podstawie dotychczasowych
Ofert Promocyjnych lub regulaminów promocji,
d. przepadają wszystkie pakiety minut, bajtów lub SMS-ów oraz rabaty przyznane
w drodze indywidualnych ustaleń z P4.

hmmmmm... ciekawe jak do tego podchodzić...

Czy mozna miec jednak nadzieje, ze bonusowa kasa mi nie przepadnie po przejściu kodem na formułę Play? :/

jak Wam sie wydaje - gdyby kasa przepadła, to czy ten wpis w regulaminie jest podstawą do zasadnej reklamacji?

Najwyzej wysle wiadomosc przez chocby play24 i zobacze co mi odpiszą hehe
 #931111  autor: jarekt
 12 cze 2017, 23:12
@TomekErek, zmiana MiniMaxa na inna taryfę głosową Play (FPnK, PnK, PnKRWK, PnKLT! - czyli z wyjątkiem OdN) zgodnie z regulaminem spowoduje zachowanie PromoZŁ (a z kolei przy przejściu do MiniMaxa z innych taryf PromoZŁ są kasowane).

GB zgodnie z regulaminem przepadają przy migracji z MiniMaxa i do MiniMaxa.

Ale... Bonus za Rejestrację (BzR) zgodnie z regulaminem BzR powinien przepaść przy migracji z MiniMaxa do innych taryf wymienionych wyżej.

Jak faktycznie w tym momencie działa system i czy BzR jest zachowywany przy migracji z MiniMaxa to nie wiem bo MiniMax jest najrzadziej przeze mnie testowaną taryfą w całym Play.
W każdym razie PromoZŁ z innych promocji/ofert powinny się zgodnie z regulaminem zostać po migracji z MiniMaxa do innych taryf (wymienionych wyżej), a BzR powinien przepaść.
 #931134  autor: Ryszard Lubicz
 13 cze 2017, 09:06
kamerling pisze:Bierzesz pod uwagę coś takiego jak bakterie ?
Bakterie? Gdybym tak myślał to już dawno już żyć nie powinienem . Człowiek od małego je jabłka spod drzewa, marchew prosto z grządki itp.
A poza tym w fekaliach to nie leżało.

Grażynko wybacz...
 #931152  autor: aster
 13 cze 2017, 11:24
mkkot pisze:I tak chyba będę musiał zmienić taryfę, bo w lipcu skończy mi się ważność konta. Korzystam już od ROKU z bonusu 500zł za rejestrację. Zostało mi jeszcze ok. 130zł i zastanawiam się co mam z tym zrobić. Jeśli doładuję za 50zł, to w dalszym ciągu nie "przejem" tej kwoty w tych 100 dni, a jeszcze mi zostanie doładowanie.
Trzymaj to aż do zużycia środków promocyjnych. W międzyczasie co miesiąc robisz ładowanie w Play przez Facebook, gdzie wystarczy za 5zł zrobić doładowanie by otrzymać 15% bonus na promocyjne... co je automatycznie też przedłuża. :)

Wyłącz też cykliczny pakiet danych (płatny) bo nie jest Ci teraz potrzebny. Ostatniego dnia przed północą wyłączasz transmisję danych... a rano dajesz kody od Coli/Sprite by za darmo nabić sobie kilka GB. Wtedy jak już dodadzą to do konta to włączasz transmisję danych w telefonie i wszystko hula.
  • Strona 18 z 41
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 41
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18