Ma ktoś kody na zbyciu?
3889..KK..4T
I parę podpowiedzi:
przed "4" na 90% jest "1"(może też być "M" ale na 50%)
po "9" u góry jest łuk jakby od "8"
Jak się komuś uda to niech się pochwali.

Bierzesz pod uwagę coś takiego jak bakterie ?Ryszard Lubicz pisze:A to moje zbiory po wczorajszej wycieczce rowerowej. Wszystko znalezione w przydrożnych rowach:
Jeszcze w tegorocznej edycji nawet grosza nie wydałem na GB
Bakterie to dodatkowy bonuskamerling pisze: Bierzesz pod uwagę coś takiego jak bakterie ?
hmmm... tez stoje przed wyborem/dylematem, bo ja tez siedze na MiniMaxie a jeszcze mam ponad 220zl z bonusowych 500zl za rejestracje a konto na wychodzace wazne do 3 sierpnia.jarekt pisze:Niestety migracja z MiniMaxa do jakiejkolwiek innej taryfy Play/RBM/Fakt spowoduje wyzerowanie PromoZŁ i GB.
Bakterie? Gdybym tak myślał to już dawno już żyć nie powinienem . Człowiek od małego je jabłka spod drzewa, marchew prosto z grządki itp.kamerling pisze:Bierzesz pod uwagę coś takiego jak bakterie ?
Trzymaj to aż do zużycia środków promocyjnych. W międzyczasie co miesiąc robisz ładowanie w Play przez Facebook, gdzie wystarczy za 5zł zrobić doładowanie by otrzymać 15% bonus na promocyjne... co je automatycznie też przedłuża.mkkot pisze:I tak chyba będę musiał zmienić taryfę, bo w lipcu skończy mi się ważność konta. Korzystam już od ROKU z bonusu 500zł za rejestrację. Zostało mi jeszcze ok. 130zł i zastanawiam się co mam z tym zrobić. Jeśli doładuję za 50zł, to w dalszym ciągu nie "przejem" tej kwoty w tych 100 dni, a jeszcze mi zostanie doładowanie.