Sorry, że się wtrącę nie chce się z wami sprzeczać, ale
Halset pisze:W Plusie masz stabilny ogólnopolski zasięg
A co powiesz na to że play ma możliwość przełączanie między sieciami np. w danym mieście np. moim gdzie czasem plus gubi zasięg a orange ma stabilny to wtedy przełączam się na orange i mam spokój.
Uważam że jest to naprawdę bardzo dobre, nie jestem nie wiadomo jak za playem, przez wiele lat miałem w plusie różne umowy, nawet dalej mam jeden, ale razi mnie to w plusie że nie ma zasięgu nie ma telefonu, a przynajmniej w playu mogę sobie skakać i łączyć się z daną siecią t-mobile, orange, plus, play bez żadnego pitupitu.
Przy składaniu wypowiedzenia fakt 35-36 zł dużej różnicy nie ma, ale osoby które podróżują i mają różny zasięg powinny raczej się zastanowić nad playem, możliwością przełączania.
Jeśli mówimy o jakości hmm wiesz to jest GSM tutaj dużo i tak nie wycisniesz no chyba ze jesteś takim koneserem jakości i przemawia bardzo za tobą plus.
Plus miał i ma zawsze klientów w dupie chyba że od nich odchodzisz i dopiero teraz zaczął się zastanawiać nad klientami i oferować im coś sensownego, kiedy inne firmy oferowały to już dawno.
Mówisz o infrastrukturze itp co on nie ma, a mnie to osobiście g. obchodzi skoro nagle zasięgu nie ma i nie mam jak się połączyć lub ceny kolosalne mi oferują za obojętnie co by nie było.
Moje takie uwagi, bez urazy proszę