Sprawdziłem datę ostatniej aktywacji usługi i rzeczywiście u mnie za 3 dni DIL się wyłączy. Zobaczymy czy będzie możliwość ponownej aktywacji. Mam nadzieje, że ten sms to tylko dodatkowe powiadomienie 

Już dawno powinni na to postawić.marcin19883 pisze:Mogliby dać coś na wzór t-mobile, czyli limit prędkości i stała opłata. Chętnie bym na to poszedł.
W PINK osobno rozliczają 100GB ogółem i 100GB noc? czyli 200GB?Karlos20 pisze:Już dawno powinni na to postawić.marcin19883 pisze:Mogliby dać coś na wzór t-mobile, czyli limit prędkości i stała opłata. Chętnie bym na to poszedł.
Albo płacisz te 20-30 zł i masz 100 GB na pełnej prędkości, bez potrzeby posiadania bonusu z doładowań, żeby nie było lejka 32 kbps, a po ich wyczerpaniu 2 mbps z możliwością przywrócenia prędkości pakietami z zasileń czy płatnymi.
Jakoś nie ma info, żeby w analogicznej usłudze w starym PINKu (Play Internet na Kartę) w kwocie 45 zł/mies. net po 100 GB od razu przycinali do 2 mega, tym bardziej, że za dodatkową dychę zabezpieczamy sobie po 9h nocek przez miesiąc.
nielimaK pisze:A czy mogę uzyskać RWK przechodząc do RBM z Faktu w salonie?
OK,umcusumc pisze:Wystarczy doładować za 5 zł na miesiąc, tak by było na koncie minimum 30 zł w momencie uruchamiania DIL. I tak można ciągnąć do końca RWK. Doładowanie aż 50 zł jest bez sensu.