Odpowiadam z czego mi wyszło 5msc. za 25zł.
-1 numer po pierwszym darmowym miesiącu został za 2gi obciążony opłatą 25zł.(konsule z, którymi rozmawiałem wciskali mi ciemnote żem gupi jest i tak ma być, bo najpierw była aktywna usługa "bez limitu za 1zł dziennie"), która została automatycznie wyłączona po doładowaniu za 25zł.(to wg.tych mędrców sprawiło, że mi się darmowe miesiące nie należą) i aktywowaniu się naszej promocji-u wszystkich tak było, jest i będzie). Poszła gruba reklamacja za robienie ze mnie durnia z ostrym opierniczem na konsula i jego zwierzchnika w, efekcie,której oddali 25zł. dodali następne 25zł.(na wypadej jeśli by w 3msc.kasę system zeżarł) i przeprosili, bo tego żądałem dodatkową kwotą 25zł. Aby było ciekawiej to za 3ci msc. system kasy nie ruszył więc na czysto zostało po 3msc. jeszcze 50zł nadwyżki(na 2 msc.jak znalazł o ile system zacznie po 3cim miesiącu pobierać po 25zł.-to akurat pewne nie jest).
-2 inne numery miały pierwszy miesiąc za darmo ale 2giego już system nie odpalił. Telefon do konsula, że coś nie tak jest. W jego efekcie doładował te numery po 25zł. i odpalił usługę w wersji płatnej(za te dodane 25zł.) i zrobił zgł.techniczne. Trzeci miesiąc odpalił się prawidłowo za darmo i po chwili otrzymaliśmy SMSy z informacją, że zostały nam jeszcze po 2 darmowe miesiące.
Jak widać w trzech przypadkach mam minimum po 5msc. za doładowanie za 25zł., które swoją drogą zostało wykonane w promocji "dla lojalnych", która podwajała jego wysokość.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155.