- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Sie da http://www.t-mobile.pl/pl/dlaciebie/obs ... nies-numerfuey pisze: sie nie da
Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty
To tylko salon w takim razie
Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty
Wczoraj pojawiła się nowa promocja "Podwajamy na start",
https://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docu ... 007149.pdf
https://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docu ... 007149.pdf
Nawet lepiej jak Turbodymanomen. Jeżeli dotyczy to też przeniesienia numeru, to byłaby super sprawa, bo z (większego) podwójnego doładowania zostało by na opłacenie RWK i jeszcze dość na rozmowy itp.
Czy można jakoś obejść fakt, iż za Roczną Ważność Konta w taryfie Frii pobierane jest 3 zł (tak jak w innych taryfach można włączyć i wyłączyć, a konto pozostaje ważne rok?) Wiem, że w przypadku braku środków na koncie ustawiana jest ona na 14 dni. Ale co gdy aktywuję ją ponownie?
Chodzi mi o ten zapis:
"Opłata cykliczna w kwocie 3zł za korzystanie z Oferty jest naliczana i pobierana automatycznie po zakończeniu 30 dniowego cyklu rozliczeniowego, w którym nastąpiła aktywacja Oferty. Następne opłaty cykliczne będą pobierane na początku każdego 30 dniowego cyklu rozliczeniowego".
Chodzi mi o ten zapis:
"Opłata cykliczna w kwocie 3zł za korzystanie z Oferty jest naliczana i pobierana automatycznie po zakończeniu 30 dniowego cyklu rozliczeniowego, w którym nastąpiła aktywacja Oferty. Następne opłaty cykliczne będą pobierane na początku każdego 30 dniowego cyklu rozliczeniowego".
No i T Mobile chyba czyścił znowu bazę prepaid z nieaktywnych kart sim.Mój numer miał ważność przychodzących do 6 lutego 2016 i na początku bieżącego tygodnia T Mobile dezaktywował simkę w taryfie Frii 

1 lutego to będzie dopiero czyszczenie 

Dzień dobry,
Czy na dzisiaj jest jakaś możliwość przedłużenia ważności konta w taryfie Frii oczywiście oprócz doładowania konta?
Mój dziadek ma kartę w tej konfiguracji i mimo tego, że środków na koncie ma sporo (korzysta z pakietu nielimitowanych rozmów do wszystkich za 25zł/30 dni) to ważność konta przeszkadza w komfortowym użytkowaniu.
Były kiedyś jakieś kody na 100 dni ważności albo na rok, jednak żaden z nich nie działa.
Czy da się z tym coś zrobić oprócz doładowania?
Pozdrawiam.
Czy na dzisiaj jest jakaś możliwość przedłużenia ważności konta w taryfie Frii oczywiście oprócz doładowania konta?
Mój dziadek ma kartę w tej konfiguracji i mimo tego, że środków na koncie ma sporo (korzysta z pakietu nielimitowanych rozmów do wszystkich za 25zł/30 dni) to ważność konta przeszkadza w komfortowym użytkowaniu.
Były kiedyś jakieś kody na 100 dni ważności albo na rok, jednak żaden z nich nie działa.
Czy da się z tym coś zrobić oprócz doładowania?
Pozdrawiam.
Próbowałem wpisać ten kod ale odrzucono moje zgłoszenie. Chwilowy problem czy kod nie jest już aktualny?