Mam pytania do zorientowanych jak to jest w T-mobile (mam doświadczenia w innych sieciach ale nie w tej):
1) Czy składanie reklamacji w czasie umowy zamyka jakoś drogę do negocjacji z SUK (wiem, że pytanie jest głupie ale kiedyś w Orange miałem problemy z tym)?
2) Czy możliwość skorzystania z ofert, które w pdf zamieścił
Radeonik jest zależna od wysokości rachunków (obecnie mam mały abonament bo płacę 20 zł za 30 min, miałem jeszcze włączony pakiet 500 sms do T-mobile za 5 zł i 100 MB za 9 zł, również zmieniałem jakoś wcześniej na wyższy bo była taka potrzeba, parę razy rachunki były ok 40 zł, raz ponad 100 zł, ogólnie ARPU ok. 30-40 zł; pytam dlatego, że kiedyś w Plus niższy telefon + ciut lepsza oferta była uzależniona od ARPU)?
3)Z tej oferty SUK, która jest w pdf chciałbym sobie wybrać R20 za 25 zł + do tego HTC Wildfire S za 299 zł. Pytanie czy jest na co liczyć?
4) Jak wygląda wzięcie w powyższym wariancie telefonu na raty? Czy jest wydłużana umowa, wyższy abonament, jakieś inne rzeczy?
5) Czy w ogóle w/w oferta to tylko dla nielicznych czy każdy może się starać o taką ofertę?
Dziękuję wszystkim za info i odpowiedzi. Przejrzałem ostatnie parę stron i nie znalazłem podobnych pytań i odpowiedzi
I proszę o wyrozumiałość. Nie znam się w ogóle na zasadach panujących w tej sieci.