Dzisiaj o 17:23 kupiłem dwa bony InMedio w Warszawie .
Kod: Zaznacz cały
Q4KWZ3TSFB
Q4KWZ3TSFB
Przy próbie zlecenia terminal zwraca błąd generowania więc jak mogłeś kupić, chyba że miał już wydrukowane wcześniej.marekadam100 pisze:Dzisiaj o 17:23 kupiłem dwa bony InMedio w Warszawie .
ehh...szkoda ze nie maila ... albo pw..qcom pisze:Jak ktoś chce to mam kod na z lays
Kod: Zaznacz całyQ4KWZ3TSFB
A mnie dziwi że Play nie da Ci wpier&*^^* mogliby dla przykładu Cie uwalić za ten awatar.darek638 pisze:Nareszcie poszli po rozum do głowy. Dziwię się, że tak długo dawali się robić...
Jestem przekonany po kontakcie w dwóch instancjach pisemnych z BOK, że Orange to w ogóle nie rusza. Przejęli by się tylko jeśli ktoś napisałby reklamacje, że dostał za dużo - miał dostać 100MB a dostał wiadomo ile.Arturro_ pisze:Jak ludzie pisza na fb na profilu Orange.
Na jaka taryfe zmienic by bylo 5gb zamiast 100mb to Orange bedzie latalo.
Wiadomo sprzedaz lays jak i lionow teraz spadnie.
A tmobile i heyah z frugo moga sie raczej schowac.
Ech szkoda pisania, nie dość że dostają informacje jako pierwsi to jeszcze jak to Polak musi ją zanegować, kupiłeś bon bo terminal miał jeszcze dostępny limit kodów, dziś po odnowieniu limitów nie ma już kodów , spróbuj dziś kupić kod.vigor pisze:czytając o braku bonów pobiegłem do inmedio i przed chwilą bez problemu kupiłem . Prosze nie wprowadzać ludzi w błąd.
Mój staż to ponad 6 lat wystarczy czy chcesz wierzyć w różowe misie._ pisze:Dopóki ktoś z wyższym stażem tego nie potwierdzi to nie wierzę w to...
Dlaczego? Co w tym takiego niewiarygodnego? Nikt ich nie kupuje przecież w normalnych celach. Jak ktoś nazbierał dużo kodów lays to sobie może przedłużać przez ponad rok bonami, co jest niewątpliwie bardzo nieopłacalne dla orange. Ja tam kupiłem 12 bonów na rok, zapłaciłem 12,33 za sztukę._ pisze:Nie chce mi się wierzyć, że wycofują bony.