Czyli jak zwykle w BOK RBM, kazdy wie swoje i kazdy inaczej mowi...pablo82 pisze: ↑21 gru 2018, 15:18Wpisałem w sumie, ze trzy razy ten kod. Oczywiście w kilkunastominutowym odstępie czasu i za każdym razem wyskakiwał mi komunikat zwrotny od operatora o treści: Nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci za 20zł na 30 dni, a pod cyfra 1 opis i sprawdź stan. Po wciśnięciu tego wyskakiwał kolejny komunikat: pakiet jest aktywny, a w nawiasie pisało, że mogę aktywować jeszcze 0( zero) takich pakietów. Po czym po godzinie sprawdziłem kod na stan minut do wszystkich sieci czyli *104# i wyskoczyło mi, że minuty do wszystkich sieci mam ważne do 17 stycznia 2019r.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dziś próbowałem uruchomić 100 min w ostatnim dniu trwania pakietu nielimitowanego za 20 zł bo w zeszłym miesiącu mi się omsknęło. Niestety nie udaje się tego zrobić ani przez play24, ani kodem. Dzwoniłem do BOK Pani powiedziała, że włącza, ale po jakimś czasie dostałem SMS, że nie można tego zrobić ze względu na aktywny pakiet nielimitowany.
Co zrobić jak żyć?
Co zrobić jak żyć?

Nie robię tego pierwszy raz
wcześniej działo teraz nie działa 

Ja wczoraj ok.21ej(zwykle to rano robie ale wczoraj zalatany byłem i mi się przypomniało wieczorem) bez problemu na 2 numerach przedłużyłem nolimit pakietem 100minut przez aplikację na telefon.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. 

Orientuje się ktoś jak przejść z RBM siema do RBM Energy ?
Bezpośrednio raczej się nie da tylko na "okrętkę" czyli z RBM siema do innej taryfy playa np. RWK ,albo formuła ,może być i PNK albo PNK Lubię to i dopiero stamtąd do fakt mobile kodem *163*12# a jak już tam będziesz to przez *163# i wybór taryfy możesz wybrać RBM energy.peter770985502 pisze: ↑11 mar 2019, 10:17Orientuje się ktoś jak przejść z RBM siema do RBM Energy ?
Co jest tam, czego nie ma tu? Takie indiańskie pytaniepeter770985502 pisze: ↑11 mar 2019, 10:17Orientuje się ktoś jak przejść z RBM siema do RBM Energy ?

Pakiet no limit za 20 zł przedłużany co m-c 100 minutami za 10złmacqmacq pisze: ↑11 mar 2019, 19:00Co jest tam, czego nie ma tu? Takie indiańskie pytaniepeter770985502 pisze: ↑11 mar 2019, 10:17Orientuje się ktoś jak przejść z RBM siema do RBM Energy ?![]()

a jak ktoś ruszy głową to i przedłuży za 6 zł
.

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Nie ten temat. Tu masz odpowiedni: 100GB za 40zł na 30 dni - nowy pakiet w RBM1/RBM5
A kiedy miałeś wykupiony swój pakiet za 20zł? Pewnie dawno i dlatego zadziałało

Wykupiłem jeszcze raz pakiet za 20 zł i zobaczymy jak będzie za miesiąc, ale czuje, że przy nowych "dwudziestkach" już się nie przedłuży ;(
"Dwudziestka" aktywowana w styczniu, w lutym i w marcu przedłużona pozytywnie.
Podpinam się pod prośbę, napisałem pirv i żadnej odpowiedzi się nie doczekałem.
chyba do kogoś innego bo zawsze coś odpisuje choć niekoniecznie to czego się ktoś spodziewa

jak wiesz to po co chcesz podpowiedzi

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Racja, nie poszło.
u mnie przed chwila poszlo, 20-tka z grudnia 2018
Jest jeszcze kod na tą taryfę? Albo z którejś można w aplikacji przejść?