Moi drodzy, tym razem ja mam do Was prośbę.
Napiszcie mi proszę Wasze spostrzeżenia dotyczące
jakości pod względem technicznym (NIE DOTYCZY PLAY24 I INNYCH PORTALI), dotyczącej:
-
nadajników,
-
rozmów,
-
połączeń głosowych,
-
wiadomości SMS,
-
inne kwestie techniczne.
Do każdej z waszej opinii, zamieśćcie również region, którego kwestia dotyczy (np Mazowieckie, Warszawa).
Wasze opinie będą mi niezwykle pomocne do stworzenia ogólnych informacji, dotyczących jakości naszej sieci pod względem technicznym. Sugestie te, przekażę do stosownych osób, aby świadczone usługi były jeszcze bardziej na wyższym poziomie.
Jeżeli zamieścicie opinie z opisami technicznymi, również będzie to przydatne, ale UWAGA, mam na mysli rzeczy długotrwałe lub coś, co jest na stałe w danej okolicy (regionie).
Mogą być również wpisy pochlebne

. Mówiąc jednak serio, jeżeli uważacie, że jakieś rozwiązanie techniczne w szczególności zasługuje na uznanie, przekażcie mi to również.
Liczę na wasze merytoryczne opisy i profesjonalne podejście do mojej prośby. Z góry dziękuję wszystkim za waszą pomoc i zaangażowanie. Jeżeli chcecie, wasze opinie przesyłajcie mi również na pw (jak ktoś chce zachować anonimowość). W przypadku wysłania pw, zatytułujcie tą wiadomość "opinia techniczna", wtedy będę wiedział, czego dotyczy kwestia. Na wpisy i opinie w tym temacie, czekam najpóźniej do 19 stycznia 2011 roku.
Pozdrawiam.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.