Jak masz pakiet to jesteś chroniony https://a2mobile.pl/faq Kiedy włącza się lejek?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Niestety, tylko jak masz pakiet neta, to jest lejek 64kbitps. Bez czegokolwiek, bierze ci z konta.
Rzeczywiście jest 64kbps, zaraz poprawie. Co do lejka to w regulaminach pakietów 3w1 o tym nie wspominają ale Blank dowiadywał się u źródła i potwierdzili ze przy wszystkich pakietach jest lejek jak opisują tutaj https://a2mobile.pl/data/Dokumenty/14/p ... _10_15.pdfxander21 pisze:to jest lejek 64kbitps
Dziwna sprawa. Ustawiłem APN według FAQ i mi połączyło z 2G/3G. Za to nie mogę się z LTE połączyć. Jak miałem kartę Plusa, to mi samo wskakiwało w najwyższą technologie a tutaj trzyma się 3G. Widać, że są inne priorytety, jeszcze niższe niż w Plusie.
Masz ustawione na automatyczny wybór technologi? Pewnie 3G ma lepszy zasięg niż LTE i Ci przełączyło. Ja mam ręczny wybór i LTE działa lepiej niż z Plusa.
Byłem dziś w centrum dużej wsi, gdzie wszyscy mają LTE. W Plusie potrafiło mi z jedną kreską wskoczyć z automatu do LTE, dziś nic z tego na moim telefonie. Nie mam jak wymusić LTE na tym sofcie. Musze wgrać inny, to może zaskoczy.asdaf pisze:Masz ustawione na automatyczny wybór technologi? Pewnie 3G ma lepszy zasięg niż LTE i Ci przełączyło. Ja mam ręczny wybór i LTE działa lepiej niż z Plusa.

Witam, czy jest możliwość aktywowania jako jedynego pakietu dodatkowego "Dopakuj minut i smsów" i płacenia tylko 15zł/mc? Nie potrzebuję internetu. Jeśli tak to czy jest on odnawialny automatycznie co miesiąc?
Tak jest moźliwość wykupienia tylko tego pakietu. Niestety nie odnawia się automatycznie.grzesio0401 pisze:Witam, czy jest możliwość aktywowania jako jedynego pakietu dodatkowego "Dopakuj minut i smsów" i płacenia tylko 15zł/mc? Nie potrzebuję internetu. Jeśli tak to czy jest on odnawialny automatycznie co miesiąc?

Witam,
1. czy internet działa tylko w zasięgu LTE?
2. jaki jest koszt 1 MB w unii europejskiej?
1. Nie. Działa na LTE, 3G i 2G.
Pewnym nie opłacalny net w roamingu zagranicznym
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam 

Witam,
Od kiedy przeszedłem na a2mobile strasznie spadł mi upload.
Speedtest przeprowadzałem w kilku miejscach we Wrocławiu i otrzymuje wyniki typu
DL 28 Mbit UL 0,2 Mbit (test z dziś: http://www.speedtest.net/my-result/a/2565611346)
Poprzednio miałem Virgin mobile i wysyłanie wynosiło po 15-20 Mbit
Pisałem do supportu, twierdza że u nich działa wszystko OK :/
Czy ktoś spotkał się z takim problemem u tego operatora ?
Speedtest przeprowadzałem w kilku miejscach we Wrocławiu i otrzymuje wyniki typu
DL 28 Mbit UL 0,2 Mbit (test z dziś: http://www.speedtest.net/my-result/a/2565611346)
Virgin to Play, a2mobile to Plus, różna sieć, obciążenie, poziom sygnału.
Niski upload to objawa słabego sygnału.
Patryk7588 pisze:Virgin to Play, a2mobile to Plus, różna sieć, obciążenie, poziom sygnału.
Wiem że to różne sieci.
Test ze screena jest koło arkad we Wrocławiu gdzie zasięg jest prawie na maxa.
Testowałem w kilku miejscach we Wrocławiu i UL nie urósł ponad 0,4 Mbit
Dodatkowo w tym samym miejscu sprawdziłem na 2gim telefonie z SIMem Plus który ma stara kartę i obsługuje tylko 3G. Upload wyniósł 3 Mbit.
Napisałbym na Twoim miejscu do BOK a2mobile. Miałem podobny problem z internetem i zdalnie zresetowali moje ustawienia i teraz działa.
Nowa Huta Wolne Miasto!
Czy coś się zmieniło / poprawiło ?
Mam ten sam problem.
a2mobile twierdzi, ze u nich wszystko OK.
Mam ten sam problem.

a2mobile twierdzi, ze u nich wszystko OK.
NightSpectre pisze:Witam,
Działa na LTE, 3G i 2Gsupkonri pisze:Witam,
Zapowiadało się naprawdę bardzo dobrze ale
Dzisiaj dla zabawy złożyłem przeniesienie numeru z Play do a2.
Niech mi ktoś powie. Bo coś mi się obiło o uszy że tutaj jak w aero2 też jest darmowy dostęp do internetu.
Czy to prawda?
Niech mi ktoś powie. Bo coś mi się obiło o uszy że tutaj jak w aero2 też jest darmowy dostęp do internetu.
Czy to prawda?