wiciu1918 pisze:Cześć
Mam pytanie do posiadaczy orange .
Jak wygląda sprawa z jakością rozmów ??
Całe życie jestem Plusie ale irytuje mnie bo w domu mam słaby zasięg do tego ta sieć nic nie modernizuje w mojej okolicy na 10 tys mieszkańców ma jeden BTS kiedy Orange ma 4 i super zasięg nawet LTE 1800 wewnątrz budynków
Nie wiem czy przenosić bo 100 % ludzi z którym rozmawiam ma w Plusie i czy nie bedzie jaj rozmowami , szybkoscią otrzymywania sms itp
pozdr
Mam dwa numery w Orange i jeden w NJU, jakość rozmów bardzo dobra, nigdy nie miałem z nimi kłopotów w przeciwieństwie do używanej kiedyś pseudosieci play - tego unikaj. Co do plusa to zgadza się, mam nr taki do testów, mają oszczędnie zbudowaną sieć i nie widzę żeby jakoś się rozwijali, ich chyba interesuje LTE na 2600 teraz najbardziej. Jak masz dobry zasięg Orange w miejscu w którym korzystasz to bierz smiało, ustaw taryfę OFNK, potem włącz RWK wysyłając sms o treści START na nr 8002 (koszt 3zł jak masz staż do 90dni, lub darmo jak powyżej), potem doładuj za 25-30 i dostaniesz 6GB internetu które są ważne tyle ile konto:-) poza tym dzwonisz za darmo do wszystkich sieci. Plus odstaje zarówno sieciowo (chyba że onanizujesz się speedtestami LTE) jak i ofertowo, jego oferty są drogie i drętwe np. taki RWK w plusie kosztuje 10zł i zasady jego działania są delikatnie mówiąc złodziejskie. Bierz Orange, wybierz sobie numer i korzystaj