Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
A jak to wygląda w praktyce? Po 50 MB sesja jest przerywana, czy bez rozłączenia zwalnia (raczej wątpliwe)? Jeśli nie zrywa w punkt, to ciekawe jaki jest margines i jak to by zadziałało na np. ściąganie większego pliku ?Karlos20 pisze: Jeśli wykorzystasz w dniówce 50 MB, zwalnia tylko prędkość, SMSa nie otrzymasz.
Źle się wyraziłem.Karlos20 pisze:w KAŻDYM przypadku, po wykorzystaniu MB, otrzyujesz SMSa z informacją o zwolnieniu prędkości, lejek to max 16 kbit/s.
Jeśli wykorzystasz w dniówce 50 MB, zwalnia tylko prędkość, SMSa nie otrzymasz
To prosta zasada - przekraczasz pakiet, spada prędkość do 16 kbit/s, nie płacisz ani grosza za transfer do końca ważności pakietu. Możesz przetransferować nieograniczoną ilość bajtów, lecz prędkość jest strasznie niska.Marcel82 pisze:Pakiet się kończy i dalej mam net za darmo z lejkiem?
2.3. Wysłanie SMSa o treści TAK na nr 80404 wiąże się jednocześnie z zakupem pakietu 30 minut do wszystkich sieci, którego koszt to 5 złotych z VAT.
2.4. Warunki dotyczące promocyjnego pakietu 30 minut do wszystkich sieci opisane są w „Warunkach Oferty Promocyjnej „30 minut do wszystkich sieci” dla Użytkowników T-Mobile na kartę” dla taryf Hot, Tak Tak Hot, Nowy Tak Tak i Happy oraz w „Warunkach Oferty Promocyjnej „30 minut do wszystkich” dla Użytkowników T-Mobile na kartę” dla taryfy Frii.
Ale na dniówce lepiej wychodzi bo w sumie w miesiącu ma się 1.5GB a w pakiecie 1GB i to za 10złKarlos20 pisze:Musisz wybrać - albo dniówka 50 MB za darmo, albo pakiet odnawialny 1 GB za 10 zł miesięcznie.
Odnawia się, ale można go dezaktywować i nie ma problemu, chociaż te 30 minut to zawsze się wygada a za 5zł 30 minut to dobra opcjaMarcel82 pisze: Koszt 5 zł + 5 zł za przymusowy pakiet odnawiany zapewne cyklicznie![]()
Tak właśnie działa ich darmowy internet też tak mam 1Mb/s średnia prędkość już ten problem dziś zgłosiłem jak nic nie wskórają idę do RBM gdzie nawet lejek działa bardzo dobrze.Synaisthesis pisze:Czy tylko ja tak mam czy to własnie ich "darmowy" net?