• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#110907  autor: oprych
 02 paź 2006, 21:23
Według mnie nie ścigają w żaden sposób, a już napewno jesli nie jest siezarejstrowanym. PRzeciez to ich wina, że mają taki dziurawy system, po za tym jak się przekonałem w plusie już nei tak łatweo zrobić debet(po za gprs)

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#111106  autor: robinho
 03 paź 2006, 19:28
esiek pisze:jak mogą udowodnic mi wine ?
wsrod danych wysylanych przy logowaniu do sieci jest Twoj IMEI. jesli po tych debetowych kartach wlozysz jakas zarejestrowana to juz maja trop. ale to juz jakbys w binladena sie zechcial bawic albo robil falszywe alarmy bombowe (imho sku$#%synstwo wielkie) zastosuja a nie zeby sciagnac 100zl debetu:)

#111230  autor: GregPepe
 04 paź 2006, 07:15
robinho pisze:
esiek pisze:jak mogą udowodnic mi wine ?
wsrod danych wysylanych przy logowaniu do sieci jest Twoj IMEI. jesli po tych debetowych kartach wlozysz jakas zarejestrowana to juz maja trop. ale to juz jakbys w binladena sie zechcial bawic albo robil falszywe alarmy bombowe (imho sku$#%synstwo wielkie) zastosuja a nie zeby sciagnac 100zl debetu:)
Poza tym co bystrzejsi zadymiarze dzwonią z tego samego numeru do znajomych albo rodziny nie jest to taki spuper dowód ale pozwala namierzyć gościa i jerzeli któraś z tych osób zezna że w tych godzinach i w tym dniu rozmawiała z tobą to jesteś ugotowany :)
Oczywiście nikt nie będzie podejmował takich działań przy debecie 100 złotych tylko przy poważniejszych sprawach.