• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #966718  autor: Gregrin
 16 gru 2017, 21:13
To nie jest temat o infrastrukturze tylko ofercie... Zasięg zawsze warto przetestować i tyle dyskusji w tym temacie. Resztę proszę toczyć w Technikalia'ch.
 #966722  autor: zoltan666
 16 gru 2017, 21:22
24bis24 pisze:
zoltan666 pisze:Jeśli skasują 2 zł. to Stan Darmowy się nie wyłączy.
jeśli będzie na KG kasa
No tak. Chodzi jednak o to, że te dwie niedogodności się wykluczają. Nie mogą jednocześnie wyłączyć Stanu Darmowego i pobrać 2 zł. Albo jedno, albo drugie.
 #966806  autor: Jamkassi222
 17 gru 2017, 13:04
Dzięki za tyle odpowiedzi!
Przejrzałem Wasze propozycje, jednak skłaniam się do oferty nju dzienne 1,2 zł. Konto ważne bezterminowo, a osoba używająca wykonuje kilka (najczęściej długich) połączeń w miesiącu. Z zasięgiem każdej sieci nie ma tam problemu. Oferta freemium też wydawała się ok, ale minut może być za mało.
Pozdrawiam!
 #966808  autor: ReVoLTEa
 17 gru 2017, 13:10
Jamkassi222 pisze:Dzięki za tyle odpowiedzi!
Przejrzałem Wasze propozycje, jednak skłaniam się do oferty nju dzienne 1,2 zł. Konto ważne bezterminowo, a osoba używająca wykonuje kilka (najczęściej długich) połączeń w miesiącu. Z zasięgiem każdej sieci nie ma tam problemu. Oferta freemium też wydawała się ok, ale minut może być za mało.
Pozdrawiam!
I to jest dobry wybór. Moja matka z tego korzysta i nie narzeka, Orange działa w ramach Networks, nie potrzebuje roamingów krajowych, mają przyzwoitą sieć którą modernizują, jakość połączeń OK.
 #966829  autor: Gregrin
 17 gru 2017, 14:39
Jamkassi222 pisze:a osoba używająca wykonuje kilka (najczęściej długich) połączeń w miesiącu.
Jeśli do play to dalej polecam odnowa -koszt praktycznie zerowy. Przy nju 1,20 dziennie rzeczywistość pokazuje ze jednak te kilkanaście zl się zapłaci a wtedy to już lepiej nolimit rozmów za 9,90 i nie trzeba się ograniczać.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2017, 14:49 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: OT
 #966837  autor: Remington
 17 gru 2017, 14:59
Zostawiłem tylko wpisy o ofercie oraz kto co radzi i odradza. Reszta trafiła do kosza, bo najważniejsze jest jak działa sieć w danym miejscu, a ogólna dyskusja o technikaliach powinna odbyć się w innym dziale.