juz czekam az ktos wymysli sposob na przedluzenie waznosci pakietu
Bo 45gb na 30 dni to zdecydowanie za duzo. Sam SPORO uzywam internetu mobilnego ale zazwyczaj nie przekraczam 30 gb miesiecznie (ostrym korzystaniu, przy srednim starczy 20gb)

za 45 zł masz no limit czyli 100GB też po LTE po zużyciu predkość spada do 2MB/s i dalej śmigaszSkayto pisze:juz czekam az ktos wymysli sposob na przedluzenie waznosci pakietuBo 45gb na 30 dni to zdecydowanie za duzo. Sam SPORO uzywam internetu mobilnego ale zazwyczaj nie przekraczam 30 gb miesiecznie (ostrym korzystaniu, przy srednim starczy 20gb)
Nie moim zdaniem to włączasz no limit dostajesz 100 GB na 31 dni jeśli wykorzystasz wcześniej niż te 31 dni limit to wtedy reszte dni do 31 lecisz na prędkości 2mb/sSkayto pisze:2mb/s czyli rozumiem, ze nawet jak skonczy sie pakiet to nawet po 2 miesiacach bez pakietu dalej bede mogl korzystac z tego lejka?? Jezeli tak to czuje rewolucje w ofertach internetowych prepaid
Jeśli kupisz starter za 50zł ważność wychodzących jest 365 dni.darkangel pisze:Lejek 2Mbity będzie tylko podczas okresu tej usługi czyli miesiąc, a ogólnie musisz utrzymywać ważność połączeń.
30 zł - 30dni
50 zł - 60dni
75zł - 90dni
100zł 120dni
Tutaj nie rozchodzi się o przedłużanie tego pakietu, bo on jest przedłużany sam cyklicznie, tylko o utrzymywanie wychodzących.
Nigdzie nie wyczytałem w regulaminie że nie ma opcji skorzystania z dodatkowych opcji,darkangel pisze:Tuchas jesteś pewien że w tym starterze możesz dokupować inne płatne opcje?
Typu nolimit za 45zł?
Stawka podstawowa to 1gr za 500kbwojciechwm pisze:Witam.
Jestem jakiś lewy z "matetiki" a do szkoły chodziłem bokiem także przepraszam,że pytam o trywialne zagadnienie ale ...chcę zmienić taryfę a mam stary plan "Nowy Play Online na Kartę 19" to jeszcze z przed LTE
Na tym koncie mam nabite "Liczba pozostałych MB" ~40000MB oraz "Konto" 600zł .
I według tej strony http://www.play.pl/pomoc/internet-na-ka ... na-taryfy/
"Opis usługi" :
1) Jednostki rozliczeniowe z Premii w Ofercie Play Online na Kartę zostaną przeliczone zgodnie ze stawką obowiązującą w dotychczasowej ofercie na Premię w Ofercie Play Online na Kartę 4G LTE wyrażoną w MB (megabajtach)
2) Jednostki rozliczeniowe z Premii w Ofercie Nowy Play Online na Kartę oraz Play Online na Kartę 4G LTE zostaną przeniesione w stosunku 1:1
Czyli co z czego i na ile mnie oskubią lub jak to obliczyć ?
Modemem HSDPA+ max co wyciągniesz to 21MB/sNokiaUser pisze:Dobrze rozumiem, że maksymalne prędkości w 3G to 70 i 20 Mb/s dla danych pobieranych i wysyłanych?