Ma ktoś z Was problem z wypełnieniem formularza w sklepie Playa?
Robię wersję z przeniesieniem numeru, i za każdym razem jak wpisuję jednorazowy kod weryfikujący mój numer to ponownie zostaję przeniesiony do sklepu Playa z błędem "Istnieje otwarta sprawa w systemie MNPM"
Ma ktoś coś takiego?
W BOK RBM oczywiście nic nie wiedzą, dostałem tylko maila żeby wysłać zgłoszenie z załączonym print-screenem ze sklepu Play.
[ Dodano: 2013-01-02, 20:32 ]
I dzisiaj dostałem odp na to moje wczorajsze zgłoszenie, że reklamacja została przyjęta, czas oczekiwania na odp to do 30 dni
A groupon jutro traci ważność;) Ehhhh
Zadzwoniłem znowu do BOK RBM i powiedziałem, że zanim oni rozpatrzą moją reklamację to mi groupon utraci ważność.
Poprosili mnie o ponowne opisanie problemu i wysłanie printscreen ekranu z błędem bezpośrednio do sklepu Playa tym razem :/
Zobaczymy czy to coś da...
Jak nie da, to jak groupon utraci ważność to będę robił dym w RBM i Grouponie, bo chce z tej oferty skorzystać.
Też ktoś ma takie problemy jak ja?
[ Dodano: 2013-01-03, 18:59 ]
Problemów ciąg dalszy...
Moja wczorajsza reklamacja została załatwiona, dostałem maila, że problem techniczny w sklepie Playa został usunięty i zapraszają do ponownego wypełnienia formularza.
Uradowany zabrałem się za wypełnianie, dotarłem nawet do strony z wpisaniem moich danych, danych do wysyłki umowy i telefonu itd... kliknąłem "Składam zamówienie" i kolejny błąd się pojawił

Tym razem jest to "Wystąpiły następujące błędy:Podano niepoprawnego operatora lub usługę"
A operator uzupełnił się SAM (po podaniu nr tel) i jest to Virgin, więc jest ok.
Reklamacja zgłoszona, a dzisiaj upływa termin realizacji groupona.
Według telefonicznego BOK RBM zostanie on zrealizowany nawet jak będzie nie ważny... zobaczymy...