elo,
po przeczytaniu tych paru postow powoli zaczynam sie obawiac tego iz wczoraj zamowilem samsunga x700... z drugiej jednak strony wy tu wszyscy glownie piszecie na temat aparatu cyfrowego... dla mnie to jest najmniej istotniejsza rzecz... wazne tylko aby byl, wystarczy nawet 0,3mpx (taki do mmsów, bo do niczego innego i tak te aparaty sie nie nadaja). Jak chce sobie popstrykac fotki to jest od tego prawdziwa cyfrówka a nie telefon - telefon ma dzwonic...
nigdy jeszcze nie mialem samsunga i skusiło mnie to ze jest ladny (rzecz gustu oczywiscie), ma przystepna cene i sporo bajerow, jak m.in. radio czy mp3 - fakt faktem ze rzadko z tego bede korzystal, ale nie kupie sobie odtwarzacza mp3 (szkoda kasy, zbyt rzadko bym uzywał), a tu od czasu do czasu cos mozna posluchac...
se ma to samo, ale nie podoba mi sie z wyglądu, jest bardziej spotykany niz x700, no i jest drozszy...
jak przyjdzie do mnie zamowiony x700 to zobaczymy czy go zostawie czy jednak sprzedam i bede dalej szukal jakiegos ciekawego telefoniku. mam nadzieje ze nie bedzie taki zly... bo w sumie to nie ma w czym wybrac... nic mi sie nie podoba

chyba jestem zbyt wybredny

pozdro