• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#575270  autor: Horacy
 16 sie 2012, 10:29
Jak zamówisz teraz startery Heyah ze strony za darmo masz bonus po doładowaniach + pakiet 1000 SMS na miesiąc do wszystkich sieci włączony

#575348  autor: UndiscloseD
 16 sie 2012, 16:52
Horacy pisze:Jak zamówisz teraz startery Heyah ze strony za darmo masz bonus po doładowaniach + pakiet 1000 SMS na miesiąc do wszystkich sieci włączony
Właśnie sobie taki zamówiłem i coś nie halo z tym pakietem. Jak ogłosili na FB, że są teraz startery z darmowymi smsami to zapewniali, że "zaraz po otrzymaniu go, możesz korzystać z darmowych smsów". Po otrzymaniu karty i włożeniu do telefonu oraz próbie wysłania smsa wyskakuje komunikat "błąd wysyłania". Więc wchodzę na ich profil na FB, a tam widzę ludzie też mają z tym problem. Odpowiedź na pytanie "dlaczego pakiet nie działa?", była następująca " w ciągu 72h od aktywacji karty, pakiet będzie aktywny o czym zostaniecie poinformowani smsem"- starter aktywowałem zaraz po otrzymaniu we wtorek (ok godz. 11). Do tej pory nie otrzymałem żadnego smsa i nie ma możliwości wysyłania smsów. Poczekam jeszcze do jutra, a jak nie to trzeba będzie najazd na BOK zrobić :mrgreen:

#575509  autor: Horacy
 17 sie 2012, 09:51
Problem pewno mają ze zmianą danych które docierają kodem *108#, bo tam mają dodać żeby pokazywało ile SMS z pakietu zostało, no ciężki problem 72 h na aktywacje karty już pewno minęły więc możesz powiedzieć jak tam wyszło czy już działa czy też nie.

#575568  autor: UndiscloseD
 17 sie 2012, 13:31
Teraz wlasnie sprawdzalem i nie ma ani smsa, ani po spr kodem *108# zadnej informacji o darmowych smsach. Wiec wieczorem jak bede miec wolna chwile to napisze maila do BOK. Moge potem napisac jak dalej potoczyla sie ta sprawa.