Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
tak prubowałem juz wszystkiego a wifi dalej nie moge ustawic ;/
A co myslicie jak by kupic jakis lepszy router cdma jest kilka na allgro mogło by to pomuc ?? Zamiast tego co mam z orange ?? I do tego jeszcze antene jakąs zewnętrzna mogło by to poprawic predkość internetu ?? Jak moglo by to zdac egzamin podajcie nazwe routera i jaka ta antene lepiej kupic bo juz sam nie wiem ??
Ostatnie telefony : Lg Ku990 / Samsung B3410 / Nokia 500 / galaxy s / xperia x10 / Lg p970 / Iphone 3g . 3 ostatnie aktualnie posiadam
Daj sobie spokój z wymianą. CDMA to nie jest ADSL że możesz sobie podłączyć co ci się podoba.
Antena zewnętrzna obowiązkowa.
Jeśli chcesz wzmocnić wifi to podłącz do tego co masz jakiś access point lub ruter na przykład Tp-Link TL-WA830RE a w tym od Orange wyłącz wifi.
No to dzięki wszystkim idą "pomógł " Jeszcze raz wielkie dzieki . Jeszcze jak byście mogi mi polecic jakąś antene zewnętrzną to było by ju całkiem suer
Ostatnie telefony : Lg Ku990 / Samsung B3410 / Nokia 500 / galaxy s / xperia x10 / Lg p970 / Iphone 3g . 3 ostatnie aktualnie posiadam
cdma przyspieszyło u kumpla jest 8mega....Antena kierunkowa jakaś za 100zl nie wiem konkretniej ale też mieszka na zad_upiu;) i jakoś daje rade;) teraz ma 30gb limitu net +- 7 mb po cdma