• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem

#569746  autor: Kalash
 23 lip 2012, 18:55
Szczerze... d*** nie urywa.
No to raczej.

Że poza gwarancją, to wiadomo niestety...
Widzę, że we Wrocławiu ten serwis, to dobrze.
Tylko teraz kwestia tego typu, że wybulą kasę, wstawią takie same g*wno? :?:
:!: :?

#569763  autor: kamil1221
 23 lip 2012, 20:47
Tak... a jak - specjalnie na zamówienie nie wstawią ci tam gorilla glass :)

#569764  autor: Kalash
 23 lip 2012, 20:53
Na to nie liczę. Tylko, że jakoś w innych telefonach takiej g*wnianej szybki nie miałem jeszcze, a tutaj coś takiego. Gdzie tu sens i logika? W każdym wt19i tak jest? Wymienią i za jakiś czas to samo będzie, to dziękuję bardzo.

#569794  autor: Zahirianka
 23 lip 2012, 22:37
Kalash pisze: W każdym wt19i tak jest?
Nie w każdym, w moim dwumiesięcznym szybka czyściutka.

#569827  autor: Kalash
 23 lip 2012, 23:54
To mam zaje*sty fart.
Może nowa będzie inna, lepsza.

#592183  autor: tornado50
 30 paź 2012, 23:36
Miałem podobny problem z moim WT19i. Pomimo, że telefon jest szanowany, trzymany w futerale, z dnia na dzień popsuła się ostrość zdjęć.

Wyczyściłem osłonę obiektywu z fioletowej powłoki (prawdopodobnie solar), bo to nie szkiełko się rysuje, tylko on. Najpierw wziąłem tępą końcówkę plastikowego długopisu i oczyściłem z grubsza środek obiektywu z fioletowej warstwy. Następnie zamoczyłem pałeczkę do uszu w spirytusie i dość mocno (ale nie za bardzo) nasickając wacikiem na szkiełku usunąłem pozostałości warstwy. Słyszalne głośne skrzypienie przy zabiegu :) Została tylko obwódka solaru tuż przy chromowanej obwódce, ale tam oko obiektywu już nie sięga, więc wyczyszczenie wszystkiego to bardziej zabieg kosmetyczny.

Teraz wszystko pięknie działa, ostrość jak po wyjęciu z pudełka. :) Pozdrawiam użytkowników.