• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#543060  autor: Vieslav
 26 mar 2012, 18:11
T-mati1 pisze: Ja w orange na pewno nie zostane.
Przecież nikt ci nie każe, tym bardziej cię nie trzyma łańcuchem.
T-mati1 pisze: Czekam do czwartku podobno cos szykuje fajnego play zobaczymy.
Ja bym się na cuda nie nastawiał. Ostatnio systematycznie powoli pogarszają ofertę.
T-mati1 pisze:Nie wiecie moze kiedy beda wprowadzac telefony od sony?
Biorąc pod uwagę tempo wprowadzania nowości przez tą sieć jeszcze kilka miesięcy. Czemu się tak uparłeś na neo v? Patrząc na parametry nie zachwyca. Zastanawiałeś się nad Galaxy S+? W abonamentach są prawie w takiej samej cenie co SE. A cena Sony na pewno będzie kosmiczna - w końcu to nowość.

#543085  autor: T-mati1
 26 mar 2012, 20:12
Dla mnie rabat 5zl bylby na +. Nie jestem wymagajacy zbytnio co do telefonow. Chce tylko androida wmiare duzy wyswietlacz i zeby sie nie wieszal. Po co mam placic za sgs+ 679zl w abo 59 jak moge miec fajnego se za 129zl

THUNDER UP!!!

#543104  autor: Vieslav
 26 mar 2012, 21:26
T-mati1 pisze: Po co mam placic za sgs+ 679zl w abo 59 jak moge miec fajnego se za 129zl
W sumie w niskim abo ten model nijak się nie opłaca. Tak z ciekawości porównałem sobie cenę SGS+ w abonamentach w okolicach 69zł:
Play - All Inclusive 79 (69zł), All Inclusive MAX 65 (65zł) - 609zł
T-Mobile Abonament multimedialny 79,9zł - 599zł (pewnie z przedłużenia można obniżyć)
Orange Pantera II 69zł - 149zł :shock: .
Chce tylko androida wmiare duzy wyswietlacz i zeby sie nie wieszal
Dlatego SGS+ spełnia te wymagania. Ale to nie jest dział o aparatach, a ja zbytnio do SE sympatii nie żywię, więc sam porównaj i wybierz co lepsze. Jeśli rzeczywiście różnica cen między modelami w abo jaki chcesz wziąć wynosi ~500zł no to chyba nie ma o czym gadać.

#543118  autor: T-mati1
 26 mar 2012, 21:54
Nie ma sensu brac tak drogiego tel. nie wykorzystam jego potencjalu. SE tez ma dobry procesor i ram dostanie androida 4. podobno nie ma zadnych zaciec. wyswietlacz z systemem bravia. mysle ze to mi wystarczy. Po cichu licze na jakis maly rabat na abo ze strony playa albo za free stan darmowy przez cala umowe:) tyle mi trzeba i moge z czystym sercem przenosic numer

[ Dodano: 2012-04-01, 12:28 ]
Wczoraj przenioslem numer do play abo all inclusive 59 400min +50min za polecenie na 6miesiecy. Stan darmowy na 6miesiecy i darmowe smsy na 3miesiace. I oczywiscie SE neo v. Jestem mega zadowolony z tego tel bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl:)

THUNDER UP!!!