• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 2 z 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

#535567  autor: drcox
 18 lut 2012, 01:20
Trzeba żonglować taryfami na Lubię to! albo żonglować między profilami Fresha w celu ponownego odpalenia 15 za 10. Oni ruchają nas to my ich.

#535569  autor: ChuckyCiechanow
 18 lut 2012, 01:27
Jest przecież jeszcze promocja 5 zł za polecenie nowego klienta prepaid.

W skrócie numer polecony i polecający musi być zasilony za minimum 5 zł do 30 dni. Przed przystompieniem do promocji Numer polecony musi być minimum 2 dni w sieci.

Bonus przyznawany jest do 7 dni. Na obydwa numery.

Ja dostałem po 2 dniach
5 zł za polecenie nowego klienta prepaid

#535570  autor: aquick
 18 lut 2012, 01:32
Najgorsza w zmianach profili jest utrata bonusów i aktywowanych pakietów. Ktoś kosztem "uratowania" środków bonusowych może pozbyć się bezterminowych ZB i części wykupionego pakietu a to już dla operatora jest czysty pieniądz bo użytkownik zapłacił a nie wykorzystał. Cóż, zobaczymy co będzie dalej.

Obrazek

#535577  autor: bolek2004
 18 lut 2012, 09:15
Doładowałem już w tym miesiącu za 30, ale teraz się zastanawiam czy jeszcze nie skorzystać bo znając play to po "zmianie dostawcy" nie sądzę że będą dalej dawać 30% za doładowanie nawet w LT. Tylko teraz jak bym doładował za 60 "mobilnie" to bym dostał (i z PD) 20+18 +30 minut do wszystkich ale za to będę stratny na darmowych rozmowach w sieci, bo mam jeszcze ważne do 7.03 czyli prawie 3 tygodnie no i doładowanie za 60 daje tylko 50 dni darmowych rozmów czyli w sumie straciłbym około 30 dni darmowych rozmów do play ale było by 38pln do wszystkich na promocyjnym na później. Tylko wystarczy że zlikwidują 10za5, albo 15za10 i kaplica, a żąglować taryfami nie zamierzam bo mam stare ZM. Muszę to przemyśleć. Z drugiej strony może rzucą jakiś pakiet na urodziny. Trzeba się pogodzić z tym że we freshu będzie tylko gorzej. Zostanę z nimi do póki nie dobiorą się do darmowych rozmów w sieci bo jeśli to zrobią to bye bye.

#535579  autor: janbutyk
 18 lut 2012, 09:44
dlaczego piszecie o bezterminowym "zbieraj minuty" ?
cytuję ze stron Play:

"Regulamin Oferty Promocyjnej „Zbieraj minuty w Play Fresh” dla Oferty Play Fresh obowiązuje od 06 marca 2009 r. do odwołania"

#535580  autor: bolek2004
 18 lut 2012, 09:50
Zbieraj Minuty jest to oferta promocyjna, która pewnie z czasem zniknie, może nawet szybciej niż się spodziewamy. Są 2 wersje ZM, stara za którą nie pobierana jest opłata , i nowa która kosztuje 3pln za 90 dni i o to pewnie chodzi.
W Starej Play Karcie oferta ZM jest w cenniku ale oferta jest nie dostępna na dzień dzisiejszy,coraz bardziej zaczynam za nią tęsknić.

#535611  autor: wiktor
 18 lut 2012, 11:49
ChuckyCiechanow pisze:Jest przecież jeszcze promocja 5 zł za polecenie nowego klienta prepaid.

W skrócie numer polecony i polecający musi być zasilony za minimum 5 zł do 30 dni. Przed przystompieniem do promocji Numer polecony musi być minimum 2 dni w sieci.

Bonus przyznawany jest do 7 dni. Na obydwa numery.

Ja dostałem po 2 dniach
5 zł za polecenie nowego klienta prepaid

W jakiej kolejności to zrobić? czytałem regulamin i zbaraniałem mam świeży nie odpalony starter z fanty i co dalej kiedy doładować najpierw fantowy czy stary(polecający)???

#535624  autor: KC-KARLOS
 18 lut 2012, 12:44
wiktor, z Fanty trzeba doładować, lub ten starter musi mieć roczną ważność na wychodzące oraz być aktywny w sieci minimum 2 dni.

Polecający (staż powyżej 30 dni) też musi mieć wychodzące powyżej 30 dni i to w pierwszej kolejności odpala promocję: kod *126*numer_poleconego_startera# (zadzwoń).
Jeśli się wszystko powiedzie, otrzymasz SMSa o przyznaniu bonusu - mają na to 7 dni od zgłoszenia się do promocji.

[ Dodano: 2012-02-18, 12:50 ]
bolek2004 pisze:Zbieraj Minuty jest to oferta promocyjna, która pewnie z czasem zniknie, może nawet szybciej niż się spodziewamy.
Kto uaktywnił promocję starych ZM, nawet jeśli opcja z Nowymi ZM zniknie, przy utrzymywaniu wychodzących i niezmienianiu taryfy, nie straci korzyści z promocji.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#535640  autor: musiolek
 18 lut 2012, 14:46
bolek2004 pisze:W Starej Play Karcie oferta ZM jest w cenniku ale oferta jest nie dostępna na dzień dzisiejszy,coraz bardziej zaczynam za nią tęsknić.
Pierwsze startery w taryfie PLAY KARTA nie miały terminu ważności i można je aktywować (włączyć do sieci) bezterminowo. Sam kupiłem kilka lat temu na znanym portalu aukcyjnym 10 takich starterów (PLAY KARTA 30). Ostatnio uruchamiałem jeden z nich jakiś rok temu i nie było z nim żadnych problemów bo starter zgłosił się w ofercie PLAY KARTA więc chyba wszystko działa nadal.

ps. Chodzi o takie startery.

#535646  autor: bolek2004
 18 lut 2012, 14:57
musiolek Chodziło mi o to że taryfa działa dalej jak najbardziej natomiast ciężko jest dostać startery z tą taryfą. Sprawdzałem dziś na znanym portalu aukcyjnym i w sumie nic nie ma, znaczy jest aukcja ale nie wiadomo czy to na pewno SPK a inne już zakończone. Może chcesz się pozbyć jednej simki z tą tarfyą? ,chętnie odkupie.
No i ważne żeby nie była to przypadkiem taryfa Nowy Play na kartę bo to nie ta taryfa.

#535650  autor: musiolek
 18 lut 2012, 15:49
U siebie w biurku mam tylko jedną sztukę. Poszukam jeszcze w miejscu gdzie wynoszę rzeczy, których nie używam na bieżąco bo jeśli dobrze pamiętam to powinny mi zostać dwie lub trzy sztuki. Jeśli znajdę jeszcze jedną to na pewno Ci ją odstąpię po cenie nominalnej. Możesz być spokojny...

ps. Jest to stara Play Karta czyli pierwsza taryfa pre-paid, która była oferowana przez P4.

#535659  autor: zielony71
 18 lut 2012, 16:32
bolek2004 pisze:musiolek Chodziło mi o to że taryfa działa dalej jak najbardziej natomiast ciężko jest dostać startery z tą taryfą. Sprawdzałem dziś na znanym portalu aukcyjnym i w sumie nic nie ma, znaczy jest aukcja ale nie wiadomo czy to na pewno SPK a inne już zakończone. Może chcesz się pozbyć jednej simki z tą tarfyą? ,chętnie odkupie.
No i ważne żeby nie była to przypadkiem taryfa Nowy Play na kartę bo to nie ta taryfa.
Przypadkiem mam kilka takich starterow. Jak ktos potrzebuje to prosze o priv. No i napiszcie co w tej taryfie jest takiego fajnego to moze tez skorzystam:-)

#535660  autor: bolek2004
 18 lut 2012, 16:33
musiolek Ok dzięki , jak będziesz coś wiedział to napisz na priv

#535662  autor: Spioszek
 18 lut 2012, 16:37
Chucky pisał o 5zł bonusie za polecenie, a czy ta promocja gdzie dostawało się 15zł na koncie promocyjnym za polecenie fresha POLEĆ PLAY ZNAJOMEMU jest jeszcze aktualna? bo ona jest lepsza i środki właśnie trafiały na promocyjne konto :)

#535665  autor: KC-KARLOS
 18 lut 2012, 16:42
darkangel, wersja z 15 zł za polecanie jest już nieaktualna.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#535666  autor: Spioszek
 18 lut 2012, 16:44
To dlaczego w regulaminie jak sciagnelem jest od xxx do odwołania...

#535677  autor: musiolek
 18 lut 2012, 17:26
bolek2004 pisze:musiolek Ok dzięki , jak będziesz coś wiedział to napisz na priv
Mam jeszcze dwa więc jeden mogę Ci odstąpić. Odezwij się do mnie na priv to omówimy szczegóły.

#535680  autor: KC-KARLOS
 18 lut 2012, 17:39
darkangel, aktualna wersja oferty Poleć Znajomemu ofertę na kartę w Play: http://www.play.pl/resources/pdf/Regula ... w_Play.pdf
obowiązuje od 08-12-2011 do odwołania.

#535704  autor: wiktor
 18 lut 2012, 20:54
Karlos20 pisze:wiktor, z Fanty trzeba doładować, lub ten starter musi mieć roczną ważność na wychodzące oraz być aktywny w sieci minimum 2 dni.

Polecający (staż powyżej 30 dni) też musi mieć wychodzące powyżej 30 dni i to w pierwszej kolejności odpala promocję: kod *126*numer_poleconego_startera# (zadzwoń).
Jeśli się wszystko powiedzie, otrzymasz SMSa o przyznaniu bonusu - mają na to 7 dni od zgłoszenia się do promocji.
Obrazek

doładowanie konta co najmniej 30 dni przed przystąpieniem do programu.

panowie czy w tym zdaniu nie ma błedu? doładowałem konto 20 stycznia za 5 zeta czyli już po ptakach chodzi mi o polecającego dlatego że zanim odpale ten z fanty i po regulaminowych 2 dniach moge zgłosić polecającego to wtedy wyjde poza regulaminowe 30 dni z doładowaniem na numerku polecającym dobrze to rozumuje????
  • Strona 2 z 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5