• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#497372  autor: Blank
 17 sie 2011, 21:25
Chodzi o tych "oszukanych"?

Dlaczego mam dziwne wrażenie, że są oni użytkownikami tego "wspaniałego" Androida?
A jeżeli tak, to Play nie tylko nie powinien umarzać choćby 1% długu, lecz sprzedać go do odpowiednich firm, by się nauczyli, że Google to badziewie.
Chciało się "nowoczesności", a jest się idiotą? Trza byłoby wybrać chociażby iOS, a nie to g.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#498542  autor: PeterK
 23 sie 2011, 03:33
Google to badziewie, fakt każdy ma swoje zdanie, ale gdy rzuca się takimi słowami fajnie byłoby je odpowiednio za-argumentować. Wszystkie telefony z andkiem mają czy to przy poczatkowej konfiguracji czy na pudełku wiadomości na temat zużycia internetu i notami ostrzegającymi przed kosztami, gdy nie ma się dedykowanej oferty internetowej. Jakimś cudem 99,9999%... użytkowników, owego systemu nie ma problemu z tak kurjozalnymi rachunkami ewentualnie są w tej grupie ludzie którzy przyznają się do tego, że mimo iż wiedzieli o ostrzeżeniach, chcieli się pobawić i mają te dodatkowe 30 zł.
Przypominam też narzekanie na rachunki po premierze Iphone'a, gdy ludzie wykupywali go z taryfami jedynie minutowymi ew. na kartę.
To nie win OS'u to wina głupoty ludzkie.
Ale oddzielną sprawą są rachunki za martwy transfer w nocy gdzie w ciągu sekundowych sesji był naliczany transfer po np. 2 gb dodam, że były to też wypadki ba BlackBerry. Ale tu wine większości ponosi operator i system naliczania, chyba że istnieje sieć która coś takiego podniesie. Niestety większość płaczu o rachunki po 2 tys zł. wygląda jak zakup ferrari za mln zł a następnie płacz rozbiłem się przy 300 km/h, ale ja nie czułem tej predkości to nie moja wina ...