• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#454077  autor: BarthezzLodz
 19 sty 2011, 10:22
Ale nie reklamują tego jako WYŚLIJ DARMOWY SMS. Mówią otwarcie ile kosztuje SMS i to jest moim zdaniem w porządku.

Uśmiechnij się! ;)

Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB

#454584  autor: jac3k
 21 sty 2011, 04:23
BarthezzLodz pisze:Ale nie reklamują tego jako WYŚLIJ DARMOWY SMS. Mówią otwarcie ile kosztuje SMS i to jest moim zdaniem w porządku.
Zaraz zaraz a jak wysylasz pierwszego smsa do pustego smsa to nie jest on darmowy? Jest. To kolejne z tego co sie orientuje sa platne. Wiec czesciowo prawdziwa jest ta reklama.

Nie do konca sie orientuje ale chyba w tym pustym smsie wysylaja Ci informacje o regulaminie? Jezeli tak robia to czemu ludzie go nie czytaja?

#455816  autor: zoltan666
 27 sty 2011, 00:15
jac3k nie wiem jak jest obecnie, bo juz się od nich uwolniłem, ale jeszcze jakis czas temu w smsach od organizatora konkursu nie było ani jednego słowa o jakimkolwiek regulaminie. Pierwszy sms jest darmowy, to sie zgadza, ale jakby nie był darmowy to ludzie nie słali by smsów tak w ciemno. A wysłanie takiego darmowego smsa oznacza, że zgadzasz się na udział w konkursie i na otrzymywanie smsów od organizatora. Maja cie juz w swojej bazie i bedą zatruwać ci zycie po kilka razy dziennie.

#458290  autor: jac3k
 07 lut 2011, 01:11
wiesz skoro mozna wejsc to i wyjsc tez mozna. A sposobow jest pare- wypisanie sie z gry (w regulaminie <tak mi sie wydaje> musi byc napisane jak sie wypisac z bazy). Badz ewentualnie blokada numeru niechcianych smsow u operatora.

#458417  autor: aizo
 07 lut 2011, 18:52
Temat pasujący pod dyskusje Klik

Połączenie nie może być zrealizowane.