Neutrine Ray pisze:tomekk pisze:Motki E1000 nie bierz... Z reszta piotrz pewnie ci cos o niej dopowie...
Jak masz 1000zł to nie bierz 6670. Ona by była dobra do 700zł! Za 1000zł kupisz juz lepsze telefony. Z reszta mowiłes ze nie chcesz smartphona!
Tak wiem ale ja ja moge miec za naprawde "grosze" fabrycznie nowa za 400zl wiec nie wiem czy jest sens topic szesc stow wiecej czy zadowolic sie wlasnie tym modelem, biore to tez pod uwage. Co do Moto E1000 jej design bardzo mi sie podoba, poczekam na wypoeidz
piotrza 
widzę, że moja opinia o tymtelefonie stała się już legendarna....
ale naprawdę, ten telefon (jak mało który) mi się strasznie nie podobał.zawieszało to to mi się, z tego co pamiętam (nie jestem już pewien) to nie mozna było mieć dzwonka i wibracji, była ogromna, nie było symbiana, irdy, gier, tapet.po zrobieniu zdjęcia gdy się je ustawiło na tepete nie można go było na cały ekran ustawić. jednak to, czego jej nie mogę odmówić to bombowy aparat i miodne mp3...
może to MÓJ punkt widzenia, ale po zamianie na sx1 byłem o wiele szczęśliwszy.
zresztą zawsze byłem DOŚĆ wymagający i każdy mały szczegół niedopracowany mnie irytował i przez coś głupiego sprzedałem 75% moich komórek (np. w 6680 mnie denerwowało mało ramu

)