- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Play Online to tylko dane,nie pogadasz sobie.marek240 pisze:Teraz właśnie patrzyłem na Play'a i tam jest oferta Play Online na kartę wiecie może jakie są tam stawki za minutę i sms-a do wszystkich sieci ? Bo fajny bajer tam jest przy doładowaniu 30zł 2GB transferu dostaje się gratis.
Pogadać sobie nie pogada... ale SMSa za 20gr za sztukę wyśle.Btk_Tomas pisze:Play Online to tylko dane,nie pogadasz sobie.marek240 pisze:Teraz właśnie patrzyłem na Play'a i tam jest oferta Play Online na kartę wiecie może jakie są tam stawki za minutę i sms-a do wszystkich sieci ? Bo fajny bajer tam jest przy doładowaniu 30zł 2GB transferu dostaje się gratis.

Era I Heyah maja za 5zl co miesiac gg - to zawsze jakas namiastka internetu ;p
ja nie korzystam z netu w komórce wiec nie wiem
używam telefonu do dzwonienia
w simplusie oferta mnie ni przekonuje a dla samych 20 MB przechodzic z heyah mnie sie nie opłaca...
używam telefonu do dzwonienia

w simplusie oferta mnie ni przekonuje a dla samych 20 MB przechodzic z heyah mnie sie nie opłaca...
Normalne, że się opłaca Play Online, ale tylko wtedy jeśli chcemy korzystać tylko i wyłącznie z internetu w telefonie. Jeśli jednak internet traktujemy jako możliwość, a chcemy korzystać również z usług głosowych to Online odpada.tomko111 pisze:To wolę dołożyć 14zł na starter i mieć 1GB transferu w Play Online

hmm z tego co widać teraz na rynku to play ma najfajniejszą oferte z netem dopiero potem simplus...zapewne teraz heyah z czyms ruszy bo obecnie pod kątem neta jest na szarym końcu, no ale mam nadzieję, ze już niedługo 

anamorph22, posiadam starter Play Online na Kartę. Korzystam z neta na laptopie przez modem Nokie E51. Nie mogę natomiast korzystać z neta przeglądając na komórce. Wyskuje bląd połączenia - korzystam przez ustawiemia WAP (tylko takie przysyła Play podczas automatycznej konfiguracji). Spróbuję jeszcze na innym telefonie, z ustawieniami ręcznymi. Zatem proszę sobie tak nie ostrzyć ząbków na tą ofertę
Ponadto zaprzeczam informacjom, że w Play Online Na Kartę można wysyłać SMSy. Nie można wysyłać SMSów, ani dzwonić. SMSy można wysyłać tylko w Play Online na abonament!

Ponadto zaprzeczam informacjom, że w Play Online Na Kartę można wysyłać SMSy. Nie można wysyłać SMSów, ani dzwonić. SMSy można wysyłać tylko w Play Online na abonament!
szejkspir
toż to napisałam, że z tego co widać
to tylko mi się tak wydaje no...
nie ostrzę sobie ząbków:/
nie mam playa więc nie wiem jak to tam jest
mam heyah i jakoś nie wynurzam sie poza, jest mi w niej mega dobrze
może mi sie tak tylko wydawło bo tyle reklam play'a widzialam ostatnio no ale najwidoczniej przereklamowana sprawa...
toż to napisałam, że z tego co widać
to tylko mi się tak wydaje no...
nie ostrzę sobie ząbków:/
nie mam playa więc nie wiem jak to tam jest
mam heyah i jakoś nie wynurzam sie poza, jest mi w niej mega dobrze

może mi sie tak tylko wydawło bo tyle reklam play'a widzialam ostatnio no ale najwidoczniej przereklamowana sprawa...
jesli internet w telefonie to tylko plus. albo 36i6. jak kto woli. duże pakiety i nie drogie. mozna rzec:tak wiele za tak niewiele
trzeba tylko przestawić wap na internet. bo inaczej pociągnie z konta :p ustawienia sa na www.adminer.pl/gprs

szukając drogi ku Wielkiej Polsce