• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#32725  autor: dawideo
 30 lis 2005, 23:40
no też fakt w POlsce 3 G :/ ale teżna to nie patrzałem a jeśli chodzi o przyszłość nio to hmm pewnie kupie se inny phonik:] Nio dobra to 750i ma lepszy aparat :) ale gorsząpoli:/ jaka jest jeszcze wyższość jednego nad drugim?

[ Dodano: 2005-11-30 23:51 ]
ano no i 608i jest tańszy więc mozna zaoszczędzić:] więc to by musiała byćwiększa zaleta 750i nad 608i a narazie jeden ma lepszy aparat a drugi poli hmm

#32732  autor: piotrz
 01 gru 2005, 08:28
nie chce was zaskoczyć, ale k608 nie ma chyba kart pamięci :?

#32735  autor: dawideo
 01 gru 2005, 09:32
uuu no to może być poważny minus:/ a czy ta pamęć co on ma starczy mi na mp3?

[ Dodano: 2005-12-01 9:43 ]
he naprawde nie wiem który wybrać 3G nio faktycznie fajny bajeri to za 600-700zł ale w polsce zanim to wejdzie na stałe:/ nie wiem czy sie opłaca:/ druga przewaga poli 72. A teraz 750i. lepszy aparat plusik ale 1,3M teżby mi starczył. noi i jest droższy od 608i:/ ma mniej szą poli. Więc moje pytanie jest takie jak z jakościąodtwarzania mp3 wygląda w tych telefonach? w którym dżwięki są czystsze? bo chyba to zdecyduje u mnie w wyborze. P.s no i 750i bardziej mi ie podoba:D

#32738  autor: Frasio
 01 gru 2005, 10:09
Piotrz miałeś rację ;)
Ten fakt jednak mimo wiekszej ceny pozwala K750i wygrać.
Ja brałbym K750i, no bo karty pamięci, lepszy aparat, a 3G będzie gdzieś za przynajmniej rok i do tego zależy jeszcze gdszie kiedy będzie. ;)

Obrazek

#32764  autor: eone
 01 gru 2005, 16:15
jak chcesz cos z symbianem to 6630, albo 6680 :-)
a jak nie to moze ladna nokie 6230i ? :)

#33418  autor: dawideo
 05 gru 2005, 22:18
JEjku ten K750i to cudo techniki:) takiego tef to w życiu nie miałem!!!!! szczerze wszystkim go polecam jest wart swojej ceny!!!!!!!!!!!! Naprawde 0 minusów same +:) hmmm ahhhh a gdyby miał jeszcze symbiana:) to to by był chyba najlepszy telefon na świecie pozdrawiam