Po to ze chce dokonac cesji umowy, a wtedy wszystkie punkty przepadaja, za 3500 nic sensownego nie ma do wziecia, ale za 4500 jest juz fajny odtw mp3, a chcialem sobie ostatnio jakis odtw kupic...D@rio pisze:po co się tak zarzynać o te punkty Młody Człowieku, po co...kamos pisze::/ No to chociaz troche tych punktow... Zeby jakos szybciej to zdobyc... Co mozna napisac do Ery zeby mi dodali troche punktow?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Punkty era premia wygasają po 3 latach od ich przyznania.przemo940 pisze:Ja mam pytanie czy te punkty Era Premia maja jakis termin wazności jezeli się ich nie wykorzysta przez jakis czas?? czy przepadaja??
Za 7 tys. nic ciekawego nie ma? Np. zniżka na nowy aparat w wysokości 250,00 PLN bruttoRradzio pisze:bo mi się wydaje, że mam sporo 7 tysi. co i tak na nic nie opłaca mi się wymienić, bo nic ciekawego nie ma

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl
Nokia 1600 lub AlcatelOT-E801 jest właśnie za 7000 Fajna sprawa bo rachunki tak czy siak się płaci a punkty lecą i po jakimś czasie można je wymienić właśnie na jakiś telefon - niby za te ilość punktów nie są to rewelacyjne maszyny ale zawsze coś. a no i jeszcze za 5500 jest MP3 Samsung U3 1GB
co ciekawe ta sama nokia 1600 brana za punkty "kosztuje" 7000 a jeśli ktoś chce wziąć zestaw tak-tak z telefonem nokia 1600 to juz tylko 4500pkt!!!! bardzo dziwne. w ogóle jak sie bierze zestaw tt z telefonem za punty to wszystko jest bardziej korzystne niż sam telefon. dla porównania za 7000 pkt w tak-taku sa: Nokia, 2610 SiemensC75, Sony EricssonZ300i, Sagem my 200C a wspomiana 1600 za 4500
linki do ofert
Ofera samych tel
Zestawy tt za punkty
co ciekawe ta sama nokia 1600 brana za punkty "kosztuje" 7000 a jeśli ktoś chce wziąć zestaw tak-tak z telefonem nokia 1600 to juz tylko 4500pkt!!!! bardzo dziwne. w ogóle jak sie bierze zestaw tt z telefonem za punty to wszystko jest bardziej korzystne niż sam telefon. dla porównania za 7000 pkt w tak-taku sa: Nokia, 2610 SiemensC75, Sony EricssonZ300i, Sagem my 200C a wspomiana 1600 za 4500
linki do ofert
Ofera samych tel
Zestawy tt za punkty
To wynika z roznicy w cenie pomiedzy zestawem Ta Tak z ta Nokia (149 zl -> kupon 150 zl za 4500 punktow) a jej cena poza umowa... Dzisiaj sie bawilem w ogladanie nagrod Era Premia i to mi wpadlo w oczykuwejt pisze:co ciekawe ta sama nokia 1600 brana za punkty "kosztuje" 7000 a jeśli ktoś chce wziąć zestaw tak-tak z telefonem nokia 1600 to juz tylko 4500pkt!!!!

Szkoda ze wycofali iRivera, bo na ten odtw Samsunga to potrwa zanim uzbieram... Za 7 tys to akurat bym nie mial duzego problemu z wyborem. A jak uzbierasz jeszcze 500 to mozesz sobie wziac np odtwarzacz DVD Samsunga... Calkiem fajna opcja sa tez zestawy glosnikow do telefonow, o ile kogos to interesuje 

Czy są na forum osoby będące w programie i jednocześnie opłacający rachunki poleceniem zapłaty? Era zawsze premiowała ten sposób opłacania należności ekstra 60 punktami co miesiąc. Niestety od dwóch miesięcy nie mam naliczanego tego bonusa... Czy ktoś z Was jest w takiej samej sytuacji? Już wysłałem mail do BOA, ale ciekawi mnie, czy to jakiś bug czy tylko feature systemu 
BTW w tym roku jakoś ani widu, ani słychu o jakichś ekstra punktach z okazji urodzin...

BTW w tym roku jakoś ani widu, ani słychu o jakichś ekstra punktach z okazji urodzin...
Ja opłacam poleceniem zapłaty. Zawsze naliczali dodatkowe 60 pkt. 1 każdego miesiąca a ostatnio zamiast 01.09.2008r miałem naliczone 10.09.2008r.
Jak dotąd nie ma nic.metpablo pisze:BTW w tym roku jakoś ani widu, ani słychu o jakichś ekstra punktach z okazji urodzin
Pozdrawiam - Prometo