- Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Ostatnio nabyłem K800i i od razu porównałem oba modele i moim zdaniem jakościowo k800i i gra czyściej i głośniej.
W jednym dniu można zyskać i wiele stracić
Ja wybrałbym k800i.
Większy wyświetlacz, lepszy aparat, wideo rozmowy...
Jak dla mnie to k550i ma lepszy design, ale zdjecia, tak jak wszyscy mówią, w k550i nie są fascynujące, nawet jak na cybershota (wiem, mój brat ma).
Dżwięk-na słuchawkach grają tak samo, a głośnik k800i ma lepszy-odsłonięty przynajmniej ;]
Większy wyświetlacz, lepszy aparat, wideo rozmowy...
Jak dla mnie to k550i ma lepszy design, ale zdjecia, tak jak wszyscy mówią, w k550i nie są fascynujące, nawet jak na cybershota (wiem, mój brat ma).
Dżwięk-na słuchawkach grają tak samo, a głośnik k800i ma lepszy-odsłonięty przynajmniej ;]
Zathes pisze:Jak dla mnie to k550i ma lepszy design, ale zdjecia, tak jak wszyscy mówią, w k550i nie są fascynujące, nawet jak na cybershota (wiem, mój brat ma).
Jak sie nie umie robic zdjec to nie sa fascynujace

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71