Użytkownik
mariusz9a
Żadna nowość. Będąc w Warszawie czasami pokazuje mi stacje z KatowicMarkadiusz pisze:Dziś, będąc w Wieluniu, spojrzałem na CellTracka... i teleportacja! "*:[UKE][GSM] Warszawa, Skiernierwicka, Dz. Nr 4, CEFARM"
To nie bazy są sypnięte. Plus podzielił Polskę na 4 strefy i jeden CID może się pojawić w każdej z nich. W związku z tym jeśli telefon zaloguje się do stacji o numerze CID x, których jest kilka w Plusie, to dana stacja jest rozpoznawana po LAC. Jeśli numer LAC się zmieni, albo pojawi się nowa stacja o istniejącym numerze CID, to wtedy CellTrack wyświetla pierwszą parę CID i LAC jaką ma w bazie. Dlatego takie kwiatki się pojawiają. W innych sieciach tego nie ma, bo CID jest unikalny w skali całego kraju.mariusz9a pisze:Żadna nowość. Będąc w Warszawie czasami pokazuje mi stacje z Katowic ;-) Te bazy nadajników są sypnięte ;-)Markadiusz pisze:Dziś, będąc w Wieluniu, spojrzałem na CellTracka... i teleportacja! "*:[UKE][GSM] Warszawa, Skiernierwicka, Dz. Nr 4, CEFARM"
Bardzo się cieszę. Wszyscy się cieszcie, że nie ma Zasięgu iPlusa 3G... Lepszy pusty ekran albo Śląsk. Ktoś się nie zgadza?arek.85 pisze:a Gliwicach znikł zasięg iplus i jest pustka mam nadzieję ze przywrócą nazwę miasta a fajnie by było jak by pisało też dzielnica jak w erze
Jest ten babol w Osieku (małopolska ) nadal:Patryk_ pisze:
Ba, nawet gorzej...np. w Kozach było Kozy, zmienione ok. półtora roku temu na Slaskie.
W Osieku (oświęcimskim) jest (było? dawno nie sprawdzałem czy poprawili tego babola)Podkarpacie.
Z Zawady z 2go sektora jeszcze sieje "Tarnow". Nie wiem jak stacja na Niedomickiej, tam 3G nie ma to może jest dalej "Tarnow" chociaż na sektorach co świecą na miasto.zik pisze:Wyjątek jedna stacja pikokomórka w CH Echo gdzie jest (i zawsze było) Plusowe ci "Tarnow"