Moje przekonanie opieram na tym że:
- te taryfy nazywają się teraz "... Unlimited 250mb"
- z systemu sprzedaży zniknęły te pakiety
Może masz racje, martwi mnie brak jednoznaczności informacji na play.pl
Pytam pisze:Szukam jakiejs oferty na 12 miesiecy i zebym placil gora 30 zl miesiecznie. Dobrze by bylo dostac jakis telefon za 1 zl. Musi to byc siec play. Znajdzie sie jakas oferta dla mnie ?
W zasadzie tak, ale np. Można wziąć Mixa (najniższy możliwy na rynku to Play 20 zł) i doładowywać 2 razy w miesiącu, wyjdzie 40 zł na miecha, wtedy np. można mieć nielimitowane smsy/mmsy, 100 minut i 200 mb internetu oraz 10 zł do wykorzystania na cokolwiek. Telefon też w miarę sensowny da się dobrać, przykładowo:Wiola_K pisze:Umowy z telefonem są na 24 miechy
OK dzięki, ale z tego co wiem to nie da się z Long Play II za 49 przejść do Red Bulla, prawda?Wiksa11 pisze: Memciu - tak, w RedBullu masz nolimit komórki i stacjonarne za 29 zł, + ew. 20 zł za telefon.
Dokładnie, to jest abo dla osoby która TYLKO rozmawia[no może 2 smsy na pół roku] i chcę tylko do tego + dość dobry telefon ok 4,7 cala.Rysiob pisze: Ale tu padło stwierdzenie, że potrzebny jest abo TYLKO do rozmów. Wiadomo, opłaca się +10 zł większy abonament, bo są i smsy no limit, i internet czterokrotnie większy, ale Memciu tego nie oczekiwał.
Aktywacja za każdą kartę kosztuje 29,99 zł.ahmed pisze:Rysio, ponoć za aktywację trzeba płacić 49 plus za każdy numer 20zl, przynajmniej za czasów 4 kart sim w formuła rodzina, czy teraz też przy 3xsim dla nowych i przeniesieniu ?
pisałeś też za 20zł więcej/m-c masz telefon, rozumiem że to telefony z niskiej półki i czy te 20zł dotyczy każdej karty sim , czy mogę wziąc np. 4 telefony na 5 kart sim i płacić 80zł, czy np. 1 telefon na 5 kart sim i jeden telefon z wyższej półki / Jak oni to liczą ?
Tak, jak napisała Wiola_K, nie ma umów na 12 m-cy z telefonem. Pewnym rozwiązaniem są oferty typu mix albo Zetafon. W Play'owskim mixie umowa jest podpisywana nie na ilość doładowań, lecz na miesiące. Więc u nich minimum 24 m-c. W takiej sytuacji Play oferuje tylko umowy abonamentowe na 15 miesięcy bez telefonu. Krócej się nie da, chyba że jak są promocyjne taryfy np. na pół roku tylko SIM.Pytam pisze:Szukam jakiejs oferty na 12 miesiecy i zebym placil gora 30 zl miesiecznie. Dobrze by bylo dostac jakis telefon za 1 zl. Musi to byc siec play. Znajdzie sie jakas oferta dla mnie ?
To wybierz jakąkolwiek ofertę na kartę z rokiem ważności konta. Jest tego sporo: nju na kartę (tam masz konto ważne bezterminowo), Play RWK, Virgin, Mobile Vikings.... do wyboru do koloru.tomek7913 pisze:Witam, szukam oferty na kartę lub abonament bez telefonu do przekierowania rozmów na numer Orange. Potrzebuje nowy numer na trochę dłużej a nie chce nosić dwóch telefonów przy sobie. Ten nowy ma tylko i wyłącznie przekierowywać rozmowy na numer Orange.
Najważniejsze kryterium- by było jak najtaniej.
http://www.redbullmobile.pl/oferta/telefony/#tab_z49