Tego nie wiem, ale możliwości są dwie. Albo jakiś błąd systemu, albo celowa ingerencja w system np w celu jego zmiany. Obstawiam raczej to pierwsze. Przeczytaj wpis kolegi @jarekt zamieszczony jako czwarty przed Twoim poprzednim. On wiele wyjaśnia.Wiola_K pisze: A czemu był problem z przedłużeniem?
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Witam jak obecnie wygląda kwestia bonusów w play?
Jutro będę miał aktywację play na kartę (numer przeniesiony z plusa) jakie czynności należy wykonać aby otrzymać możliwie najwięcej bonusów?
Jutro będę miał aktywację play na kartę (numer przeniesiony z plusa) jakie czynności należy wykonać aby otrzymać możliwie najwięcej bonusów?
Jesli kupie podobny starter w obecnej ofercie PINK Starter 25 GB na start (opakowanie z żółtym paskiem na górze) to chyba też bez problemu zsumuje sie z bonusem 100GB i automatycznie przedłuzy na rok czasuTomekO pisze:... W ofercie internetowej odpaliłem bonus na karcie Play Online na Kartę 50 z roczną ważnością połączeń internetowych i mnie nie martwi przedłużanie
??
Ważność połączeń internetowych 365 dni więc powinno się zsumować i być ważne rok.
Niestety od dzisiaj można skorzystać z bonusu tylko na trzech numerach 

Play 3 numery. Regulaminów RBM nie zmienili i jest 10. http://promocje.play.pl/rejestracja/?=prepaid
Zmienili regulaminy w play, play internet i fakt, RBM jeszcze nie ale nie wykluczone, że też zmienią.
A ci co mają już kilka numerów, to już od dziś mają wyczerpane? czy od dziś się liczą od początku 3 numery?
No to pojechane, zawsze coś muszą wymyśleć. Mam 2 numery na siebie , chciałem jeszcze 2 zarejestrować na siebie i lipa, nie chodzi o wszystkie bonusy no ale w niektórych taryfach chociażby rwk się przydało.
Ciekawe czy system jest na to gotowy. Niby dziś w nocy była modernizacja do rana więc mogli właśnie to zmieniać bo regulamin jest od dzisiaj, ech, co za dolina.
Ciekawe czy system jest na to gotowy. Niby dziś w nocy była modernizacja do rana więc mogli właśnie to zmieniać bo regulamin jest od dzisiaj, ech, co za dolina.
jak mogli zmienić regulamin jak promcja była ważna do 1 lutego 2017 i regulamin też
Mogli, mogli. Fragment punktu IV.20 starego (i nowego, ale z błędną numeracją III.20) regulaminu:
Operator zastrzega sobie prawo do odwołania niniejszego regulaminu w każdym czasie bez podawania przyczyny, z zastrzeżeniem, że odwołanie nie wpływa na prawa i obowiązki uprzednio nabyte przez Użytkownika, co oznacza, że Użytkownik może korzystać ze środków przyznanych przed odwołaniem ale nie będzie miał możliwości aktywowaniaPromocji.
A może ci co przed nowym regulaminem mogą do 10ciu bonusów? a ci co dopiero zaczną rejestrować mają 3 numery?
a jak wygląda czas uruchomiania bonusów. Czy po zarejestrowaniu mamy na to ileś tam dni (tak jak w Orange 60dni od rejestracji ) ? czy tylko mamy sie zmiescic do 1 lutego ??
Czekam na czwartym numerze 22 godziny. W Play24 '' w trakcie włączania ''. Więc chyba nic z tego.
Numer rejestrowany w lipcu.
Numer rejestrowany w lipcu.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2016, 20:38 przez Piescoch66, łącznie zmieniany 1 raz.
a który to Twój już bonus ?
W RBM czy Play ?
W RBM czy Play ?
Rodzinka podpięta pod jedno konto. Wszystko w Play.
Musisz chyba do nich dryndnąć, albo odczekać, bo system play strzela fochy póki co. U mnie aktywacja usługi RWK w taryfie RWK już idzie 24h.
Tak bym właśnie to rozumiał czytając ten pkt. regulaminu: "Z niniejszej Oferty Promocyjnej mogą skorzystać osoby, które dokonają Udostępnienia danych w okresie od 20.10.2016 r. doxander21 pisze:A może ci co przed nowym regulaminem mogą do 10ciu bonusów? a ci co dopiero zaczną rejestrować mają 3 numery?
01.02.2017 r".
Tylko, czy ich system potrafi coś takiego ogarnąć?
Coś piszą na forum play że są problemy z systemem i aktywacją pakietów więc trzeba czekać żeby to poprawili.
https://forumplay.pl/showthread.php/408 ... post377642Dziękujemy za cierpliwość
1. Użytkownicy, którzy zarejestrowali numer przed zmianą Regulaminu Promocji mogą aktywować bonus na 10 numerach - w tym przypadku należy skontaktować się z Obsługą Klienta aktywacja kodem USSD bądź na Play 24 niestety nie będzie możliwa.
2. Są to 3 bonusy na jedną osobę
3. Od 20.10 jest nowy limit trzech numerów