Baluu pisze:Znam wiele miejsc gdzie sieć Play jest tragiczne skonfigurowana... Coś więcej??
Albo się za coś zabieramy i robimy to dobrze, albo nie robimy tego wcale.
Wywody na podstawie czego? Skąd wiesz jak jest skonfigurowana sieć, masz do niej wgląd, czyli jesteś administratorem? Jeżeli tak to sam źle to skonfigurowałeś, jeżeli nie, to są to populistyczne teksty rodem z parlamentu:) Nie bronię Play chociaż mam abo w Play, przeniosłem po 8 latach w Plusie, szczególnej różnicy w jakości nie widzę, może dlatego że w mieście gdzie Play ma swoje nadajniki, ale to nie moje zmartwienie...
Baluu pisze:Znam wiele osób które podpisały w Playu ze względu na który sprzedali a karta sim leży w szufladzie.
A otrzymane minuty wydzwaniają do W3 i Play i tak nic nie zarobi na tym.
Kolejna wypowiedź świadcząca o kompetencji piszącego. To jak to jest w końcu karty sim leżą w szufladzie czy wydzwaniają te minuty do W3? Jedno drugiemu zaprzecza, a poza tym właśnie Play zarabia tym więcej im więcej jego użytkownicy dzwonią do W3, bo działa to i na odwrót, wtedy też ludzie dzwonią z W3 do Play, a to generuje przychód a nie wewnątrz sieciowe, ale szkoda mi już komentować takich żenujących wypowiedzi.
Baluu pisze:Albo się za coś zabieramy i robimy to dobrze, albo nie robimy tego wcale.
No właśnie, albo wiemy co piszemy, albo nie piszemy wcale....
[ Dodano: 2010-06-23, 09:37 ]
thonka pisze:jezeli mozecie, zakonczcie watek techniczny oraz rozwoju telekom w ostatnich latach, bo nie jest to odpowiedni temat.
nie chce ingerowac w wasze posty, ani tym bardziej ich usuwac, bo badz co badz zawieraja jakas sensowna tresc.
przepraszam thonka ale jak czytam takich domorosłych speców to mnie krew ...nie będę już drążył tematu...nie wyrzucaj tego posta....
P.S. Twój komentarz wskoczył prawie równo z moim bo inaczej bym się wstrzymał...

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)