- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No to moze uda sie rozkminic.,.
A kolega z postow wyzej nie pamieta co tam bylo o taryfie go?
A moze pojawily sie jakies nowe bony lub startery?
Moze ktos poszukac,bo obecnie mam tylko dostep do sieci via phone i jest to troche uciazliwe....
A kolega z postow wyzej nie pamieta co tam bylo o taryfie go?
A moze pojawily sie jakies nowe bony lub startery?
Moze ktos poszukac,bo obecnie mam tylko dostep do sieci via phone i jest to troche uciazliwe....
I come in peace,you go in pieces.
Nie wiem jak to jest możliwe ale kody z laysów są prezentowane w formie złotówek . W taryfie OFNK środki główne są w formie złotówek , dodatkowe po doładowaniu jako pakiet MB.
Zmiana taryfy na OrangeGo doładowanie kodem Lays ponowna zmiana na OFNK i przedlużenie ważności o rok nie spowodowało przedłużenia konta ze środkami z Lays.
Więc ten domniemany sposób nie działa.
Zmiana taryfy na OrangeGo doładowanie kodem Lays ponowna zmiana na OFNK i przedlużenie ważności o rok nie spowodowało przedłużenia konta ze środkami z Lays.

Więc ten domniemany sposób nie działa.
Z moszną to mnie rozbawiłaśb-asia pisze:człowieku halo tu ziemia tak moszna robić na kazdym starterze

Nie, bo mam 5 GB darmowego bonusu z doładowań ważnych do marca 2015, jakby zmienił taryfę to bym to stracił. Chciałem sprawdzić czy z tego kodu zsumują mi się jakieś MB lub stan konta. Efekt końcowy: nic się nie zmieniło więc w moim przypadku takie kody nie mają sensu 

tesco: 0,99 zł, zielona cebulka, ketchup
[ Dodano: 2014-10-04, 13:49 ]
Darmowy internet od playa bez lejka padł, bo ktoś zapytał na OFICJALNEJ stronie playa czemu mu nie działa. I dodali limit czasowy 120 sekund.
[ Dodano: 2014-10-04, 13:51 ]
BTW przypominacie sobie jakiekolwiek pakiety internetowe ważne rok?? Bo ja jakoś nie mogę u żadnego opa.
[ Dodano: 2014-10-04, 14:05 ]
Co do aukcji z alle*: jest w opisie, że zmiana taryfy powoduje przepadek gb. Laysy to złotówki i nie przepadają.
[ Dodano: 2014-10-04, 13:49 ]
Darmowy internet od playa bez lejka padł, bo ktoś zapytał na OFICJALNEJ stronie playa czemu mu nie działa. I dodali limit czasowy 120 sekund.
[ Dodano: 2014-10-04, 13:51 ]
BTW przypominacie sobie jakiekolwiek pakiety internetowe ważne rok?? Bo ja jakoś nie mogę u żadnego opa.
[ Dodano: 2014-10-04, 14:05 ]
Co do aukcji z alle*: jest w opisie, że zmiana taryfy powoduje przepadek gb. Laysy to złotówki i nie przepadają.