user_asdf pisze:Byłem dzisiaj w punkcie pomarańczy i pytałem jak to jest z tym, mówił że się nie zsumuje. Albo to albo to. Aczkolwiek w takich punktach pracują czasami niedoinformowani sami może ludzie, więc ktoś może jeszcze potwierdzi?
tak jak już napisał kowcio w takich sprawach nie ma co się opierać na informacjach od konsultantów pracujących w salonach orange, ponieważ oni nie dostawają żadnych dodatkowych informacji niż klienci, mają ten sam regulamin i nic więcej a jeśli chcą się dowiedzieć coś więcej to mogą zrobić tak samo jak my czyli zadzwonić do BOK bo tam już są większe szanse dowiedzieć się coś więcej, przynajmniej pare razy dzwoniąć na BOA w podobnych sprawach dostawałem konkretne odpowiedzi z czego wnioskuję że konsultanci w BOA dostają jakieś dodatkowe informację oprócz samego regulaminu.
TomekO pisze:Dzwoniłem dzisiaj do BOK Orange i mnie kobieta poinformowała że promocja "Podwojenie" nie łączy się z promocją 10% za doładowanie z kodu z Żabki. Oczywiście nie znała regulaminu żadnej z powyższych promocji i wprowadziła mnie w błąd. Ostatecznie doładować pod numer 8006 nie mogłem ponieważ "Usługa czasowo niedostępna". Doładowałem więc normalnie. Widze że tutaj można się więcej dowiedzieć niż od psedokonsultanta na infolini. Regulaminy
http://www2.zabka.pl/files//promocjadoladowan.pdf http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 209881.pdf
A nie jest tak samo jak to było w przypadku poprzedniej edycji podwójnego doładowania tzn. że w regulaminie promocji żabkowej był zapis że promocja nie obowiązuje w terminie i w tej sytuacji powinno być 13.10 do 19.10? no chyba że orange nie planowało podwojenia z wyprzedzeniem to takiego zapisu może nie być
[ Dodano: 2008-10-16, 15:32 ]
Sprawa z łączeniem promocji żabki i podwojenia już jest rozwiązana wystarczy tylko zajrzeć do regulaminu promocji żabki na stonie orange
>> klick << gdzie na samym początku jest zapis
Oferta promocyjna „Promocja Doładowan w Sieci
abka”
Obowiazuje od 15 wrzesnia do 12 pazdziernika i od 20 do 31 Pazdziernika
2008 r