• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 8 z 96
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 96

#363640  autor: krystian1022
 06 paź 2009, 16:48
Upust na abonament wchodzi w grę wyłącznie z opcją z telefonem?
TAK
WebSter pisze:A coś z tańszych opcji? Np NE 60 za 20 czy 25 zł?
NE 60 za 40 z telefonem na 24 mc lub bez telefonu za 30 zł na 18 mc ( nie ma sieci rodzinnej za 5 zł :!: )

#363648  autor: thonka
 06 paź 2009, 17:46
WebSter pisze:A tak pokrotce - bardziej oplacalna jest opcja Z czy BEZ telefonu?
policz sobie. jezeli specjalnie nie zalezy Tobie na czasie i nie robi Tobie roznicy czy masz umowe na 18 czy 24 miesiace to z telefonem sie bardziej oplaca.

ne60 bez telefonu 30zlx18 miesiecy = 540zl
ne60 z telefonem 30zl+45zl(aczkolwiek poczekalbym z napalaniem sie na te opcje do czasu ostatecznego potwierdzenia stawki 45zl w drugim roku) = 900zl
roznica 360zl

przy wyzszych abonamentach roznice sa troche wieksze.
ne80 bez telefonu to 50zl x 18 = 900zl
ne80 z telefonem to srednia 55zl x 24 = 1320zl
roznica 420zl

ne100 b/t 70zl x 18 = 1260zl
ne100 z/t 70zl x 24 = 1680zl
roznica 420zl

wybierasz dobry telefon, sprzedajesz i moze sie okazac, ze te 6 miesiecy masz za darmo. oczywiscie kosztem tego, ze nie mozesz wczesniej przedluzyc sobie umowy, ale tu po prostu jest cos za cos.
oczywiscie powyzsze ceny abonamentow z telefonem to usrednione i MAKSYMALNE mozliwe do dostania upusty. to ze komus udalo sie je uzyskac wcale nie oznacza, ze musza dac je akurat Tobie.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#363653  autor: pachu
 06 paź 2009, 18:27
WebSter pisze:Za 60 zł mam 120 minut do wszystkich + 100 do Ery i na stacjonarne. W podpisywaniu poprzedniego aneksu wpakowałem się bo okazało się, że nawet dzwoniąc do Ery minuty schodziły z pakietu "do wszystkich".
Czy najpierw niezależnie gdzie dzwonisz to 120, a jak się skończy to dopiero zostają te 100 do Ery?

#363664  autor: WebSter
 06 paź 2009, 19:41
pachu pisze: Czy najpierw niezależnie gdzie dzwonisz to 120, a jak się skończy to dopiero zostają te 100 do Ery?
Dokladnie tak.
Do wszystkich
Do Ery
Pakiet promocyjny, ktory sie skonczyl.

A czy moge liczyc na cos wiecej jezeli zdecyduje sie przy przedluzaniu dodatkowo na nowa aktywacje i Ere Domowa?

Only Windows Mobile! : )

#363666  autor: pachu
 06 paź 2009, 19:44
No to trochę dziwnie, bo ja też mam Era Nowy Komfort (w grudniu kończy mi się umowa): 1 pakiet 40 minut do wszystkich, 2000 minut do jednego numeru oraz pakiet 100 minut do Ery i na stacjonarne (45 zł). Jak dzwonię do Ery ciągnie mi minuty z pakietu 100 minut, jak już ten pakiet się skończy to z tych 40.

#363675  autor: limakcki
 06 paź 2009, 20:12
WebSter pisze:A czy moge liczyc na cos wiecej jezeli zdecyduje sie przy przedluzaniu dodatkowo na nowa aktywacje i Ere Domowa?
Nie. Jedyną zaletą takiego rozwiązania jest to, że możesz połączyć wszystkie rachunki i zbierać punkty era premia na 1 konto :wink: Pocieszę Cię jednak, teraz minuty już schodzą dużo bardziej na korzyść abonenta i nie będziesz już miał napewno takiej sytuacji jak poprzednio...

[ Dodano: 2009-10-06, 20:14 ]
yoomen pisze:Heh tyko 200 minut mnie perzeraża..[poprostu trochę za mało i chyba pójdę w playa firmowego bez telefonu na 12 miesięcy, abo 15 zł brutto i 3.66 za 100esów do wszystkich i w tym 1000 minut do PLAYA:-)

[ Dodano: 2009-10-06, 12:44 ]
Co o tym myślicie ? :-)
Heh, dobry pomysł heh :mrgreen: :lol: :mrgreen:

#363677  autor: Adami
 06 paź 2009, 20:29
czerpa pisze:Witam. Czy ma ktoś problem ze sprawdzeniem w IBOA stanu wykorzystania pakietów. Od jakiegoś czasu nie mogę sprawdzić ile minut zostało mi do wykorzystania(pojawia się komunikat że dane chwilowo niedostępne - problem w tym że ta chwila trwa już z 2 tygodnie;). Mam dużo darmowych minut otrzymanych przy podpisywaniu aneksu i nie pamiętam czy były one ważne do końca obowiązywania aneksu czy do końca obowiązywania umowy a jestem właśnie w okresie wypowiedzenia. Pisano na tym forum, że w okresie wypowiedzenia blokują punkty era premia to może blokuję też inne funkcje iboa. Pozdrawiam.
U mnie niestety to samo od jakiegoś czasu nie można sprawdzić ile minut pozostało w pakietach pozostaje tylko telefon na 602 963 :evil:
Lista usług które ostatnio szwankują w Erze (może ktoś z odpowiedzialnych w Erze czyta i zrobi z tym porządek):
-permanentne problemy z dostęptem do i-boa a także sprawdzaniem pakietów
-niewłaściwie naliczone faktury (u znajomego któremu przedłużałem umowę po 12 miesiącach zaczęli naliczanie już normalne tzn pełna odpłatność a nadal powinna być ulga-tak jest w umowie)
-problemy z zasięgiem (wcześniej ich nie było)
-źle naliczana opłaty w taktaku za usługę godzina za grosze
-Operator sam zmienia opcję faktury zwykłej na e-fakturę (to już jest szczyt wszystkiego)
Cięcia kosztów poszły chyba za daleko może z korzyścią dla firmy ale na pewno nie dla klientów...

#363717  autor: danielqs
 06 paź 2009, 22:48
Kilka dni temu przedluzalem umowe z Era. Najierw telefon do BOa, oczywiscie standardowa gadka o promocjach bla bla itp, kiedy powiedzialem ze jestem zainteresowany Nowa era 120, oczywiscie z upustem na abonament na pierwszy rok, to pani stwierdzila ze przeciez jest juz upust z 120 zl na 100 zl...<lol> Stwierdzilem no tak ale znajomy kilka dni temu dostal o wile lepsza oferte na co pani ze to jest oferta standardowa i nic innego nie moze mi zaproponowac...wiec grzecznie pytam jakie sa zasady przeniesienia numeru do innej sieci i wtedy pani zmiekla i polaczyla mnie z dzialem utrzymania...tam juz po krotkiej i rzeczowej rozmowie dostalem Nowa Era 120 60 zl za pierwszy rok i 100 za drugi, do tego za punkty 60 minut wymienne na 240 smsow dodatkowo przez 12 miesiecy.
Podsumowujac za srednio 80 zl miesiecznie mam:
560 min/1080 sms przez pierwszy rok
500 min/840 sms przez drugi rok

Chyba nigdzie nie znalazlbym nic lepszego.

#363720  autor: st.konsultant
 06 paź 2009, 23:05
WebSter pisze:
pachu pisze: Czy najpierw niezależnie gdzie dzwonisz to 120, a jak się skończy to dopiero zostają te 100 do Ery?
Dokladnie tak.
Do wszystkich
Do Ery
Pakiet promocyjny, ktory sie skonczyl.

A czy moge liczyc na cos wiecej jezeli zdecyduje sie przy przedluzaniu dodatkowo na nowa aktywacje i Ere Domowa?
Sprawdź jeszcze raz dokładnie. W Taryfie Era Nowy Komfort minuty do wszystkich(oferta uniwersalna) i minuty do Ery i stacjonarnych(Oferta Taniej w Sieci) schodzą równolegle, w zależności gdzie jest połączenie.
Tylko pakiet promocyjny schodzi na samym końcu.

#363723  autor: i-ceum
 07 paź 2009, 00:17
Witam wszystkich.

Stoję przed możliwością przedłużenia umowy, w taryfach Nowy Pakiet Biznes zaproponowano mi 50% upustu na okres trwania umowy (24 miesiące) i telefony z załącznika cenowego Wymiana telefonu - Biznes. Dodatkowo 10 numerów do Ery za 1 grosz i minuty do Ery lub może do wszystkich (tego jeszcze nie ustaliłem).
W salonie upierają się jednak że warunkiem jest wzięcie dodatkowych dwóch aktywacji po 15 zł na rok co podraża całość 2x15złx12 miesięcy. Czy jest to rzeczywiście konieczne czy chcą po prostu moim kosztem wypełnić plan?
No i ciekaw jestem czy można jeszcze coś utargować oprócz słuchawki bluetooth za 1zł?

Konkretnie interesuje mnie Nowy Pakiet Biznes 230 i iPhone 3Gs 32GB.

#363731  autor: arlo
 07 paź 2009, 08:43
Ściemniają :) Ostatnio przedłużałem dla mamy umowę w Nowy Pakiet Biznes 230 i co dostałem:
- 50% rabatu na 2 lata (abo wychodzi z tego co pamiętam 140,30 zł brutto)
- 10 numerów po groszu (bez dodatkowego abonamentu), ale to są minuty tylko do Ery.
- Iphone 3GS 16 GB za 48 zł netto

Nie wciskali mi żadnych dodatkowych aktywacji. Z tego co wiem to do Iphone'a nie dodają słuchawki BT. O ile dobrze pamiętam to w tym abonamencie jest jeszcze wliczona paczka danych co przy IP jest niezbędne (ale musisz to sprawdzić) :)
p.s. Jeśli będą się dalej upierać to nie załatwiaj z salonem tylko z Sekcją Utrzymania.

Pozdrawiam.

#363739  autor: i-ceum
 07 paź 2009, 10:28
No właśnie, też odnoszę wrażenie że ściemniają z dodatkowymi aktywacjami.
W poprzednim wątku tutaj 2-3 miesiące temu widziałem ofertę w której zamiast dodatkowych 480 minut do Ery proponowano 360 do wszystkich sieci w tej taryfie (NPB230). To by mi bardziej odpowiadało, pytanie tylko czy jest to możliwe.
W tym abo jest jest zawarta paczka 50 MB, ale ja i tak wezmę paczkę ryczałt 1.5 GB za 58,56 zł brutto.
A słuchawkę bluetooth to wynegocjowałem dodatkowo.

Właśnie rozmawiałem z działem utrzymania klienta, oczywiście nie zmuszają mnie do wzięcia dodatkowych aktywacji :)
Oferują 50% upustu na abo + 10 numerów za grosz ale nie chcą dać dodatkowych minut, twierdząc że "albo dodatkowe minuty albo upust 50% na abo". To nie zgadza się z wcześniejszymi postami gdzie oferowano zarówno upust jak i dodatkowe minuty. Na razie podziękowałem, powalczę jeszcze w salonie.

[ Dodano: 2009-10-07, 15:28 ]
No i sprawa się wyjaśniła.

Można dostać albo 50% upustu albo dodatkowe minuty do wszystkich.
Dostałem więc NPB 230 za 115 zł netto, do tego 10 numerów za grosz bez abo i 460 minut do Ery.
Do tego iPhone 3Gs za 48 netto i Jabra BT2070 za 1 zł. I kubek-termos w prezencie :)
W salonie nie obyło się bez dodatkowej aktywacji Nowa Era 20, 15 zł na 12 miesięcy której przez telefon nie wciskali, ale mi ona się przyda.

#363782  autor: dzesi
 07 paź 2009, 15:57
Próbowałem dogadać sie z era zadnych dodadkowych upustów nie chcą mi dać
na jeden telefon u umowa konczy sie 12 .11 .2009 i w iboa pisze tak Data wygaśnięcia umowy 12-11-2009 (Po tej dacie Umowa ulega przedłużeniu na czas nieoznaczony. o co chodzi z tym ze na czas nieoznaczony ? i czy jak nie przedłużę to jakies dodatkowe koszta mi dadzą? .Pytam sie dla tego ze bym chciał w tym samym czasie przedłużyć dwa abonamenty i na drugi numer bedę mogl przedłużyć (oferta z telefonem 10.11.2009 ) wiec jak przedłużę to 10.11 ale dwa numery i pytanie czy opłaca mi sie wziasc ta ofertę co podałem kilka postów wcześniej ?> czy przenieść się np do play ?Dodam ze teraz płace za dwa numery 60 i 20zł a przy przedłuzaniu chce dwa abonamenty z tel max 30zł za 1 abonament .Mam nadzieje ze mi doradzicie

#363798  autor: dzesi
 07 paź 2009, 17:10
Dzwoniłem teraz i tak dla jednego numeru z telefonem za 25zł 100 70+ 30 oprocz play umowa 24 mc
a na drogo abonament bez telefonu za 30zl 120 min i umowa na 12 mc lub 120 + 70 za 30zl na 18 na to mi nie dali upustu wiec nie wiem co mam zrobic jak sazdzicie ? Czy wziasc teraz ta oferte z 1 telefonem a na droga poczekać do 4 listopada czy lepiej poczekac z tymi dwoma numerami do 4 listoapda jak bedzie promocja swiateczna

[ Dodano: 2009-10-07, 17:13 ]
Czy szukać oferty gdzie indziej ?, ale myśle ze ta chyba nie jest zła

#363811  autor: trus1991
 07 paź 2009, 18:35
Mam pytanko...
Do której pracuje sekcja utrzymania?
Bo jak w poniedziałek wysłałem maila z zapytaniem o ofertę to do dnia dzisiejszego nie otrzymałem od nich żadnej odpowiedzi, a jutro się ki kończy umowa, a okres rozliczeniowy mam od 9 do 8 każdego miesiąca, a chciałbym wynegocjować sobie NE 60 za 40zł, i jutro pójść do salonu firmowego podpisać umowę...

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#363815  autor: dzesi
 07 paź 2009, 18:43
trus1991 To w takiej sytuacji zadzwoń do iboa a nie czekasz na maila , maila można pisać jak sie ma kilka dni a nie jak sie jutro tobie konczy sie umowa

#363866  autor: czerpa
 08 paź 2009, 00:16
U mnie niestety to samo od jakiegoś czasu nie można sprawdzić ile minut pozostało w pakietach pozostaje tylko telefon na 602 963 :evil:
Lista usług które ostatnio szwankują w Erze (może ktoś z odpowiedzialnych w Erze czyta i zrobi z tym porządek):
-permanentne problemy z dostęptem do i-boa a także sprawdzaniem pakietów
-niewłaściwie naliczone faktury (u znajomego któremu przedłużałem umowę po 12 miesiącach zaczęli naliczanie już normalne tzn pełna odpłatność a nadal powinna być ulga-tak jest w umowie)
-problemy z zasięgiem (wcześniej ich nie było)
-źle naliczana opłaty w taktaku za usługę godzina za grosze
-Operator sam zmienia opcję faktury zwykłej na e-fakturę (to już jest szczyt wszystkiego)
Cięcia kosztów poszły chyba za daleko może z korzyścią dla firmy ale na pewno nie dla klientów...
Ja z powodu stale pogarszającego się zasięgu w miejscu zamieszkania wypowiedziałem umowę. Napisałem do Ery, że jest to główny powód odejścia i jednocześnie zapytałem czy coś się nie poprawi pod tym względem... odpisali, że nie mają obowiązku świadczyć usługi pod danym adresem - no i mają rację, ale ja jednocześnie nie muszę korzystać z ich usług. Dodam że zasięg stale się pogarsza (jestem w Erze od 6 lat), gdzieś wyczytałem że przyczyna może leżeć w zwiększonej liczbie logowań do sieci i przeciążeniu nadajnika. (sieć nie jest rozbudowywana)... no albo w telefonach które mają coraz mniej miejsca na antenę;) Pozdrawiam

#363901  autor: verven
 08 paź 2009, 13:08
Witam

Kończy mi sie umowa z styczniu, otrzymałem takie warunki przedłużenia które podaje niżej. W tym momencie mam taryfe biznesowa Nowy PB 70, rachunki ok 80-100zl miesięcznie. Chciałbym wziąć cos bardziej korzystnego, moglibyście zobaczyć czy cos z tego co mi wysłali jest warte uwagi i czy idzie cos zbić cenę ? Rozumiem ze jest to oferta bez telefonu, warto poczekać na ofertę z telefonem ?
I ostatnie pytanie, z tego co pamiętam istnieje możliwość przejścia z taryfy biznesowej na taryfe dla klientów indywidualnych, czy taka opcja jest warta rozważenia przy obecnych promocjach ?
Glownie zależy mi na tanich połączeniach w Erze, z jednym czy dwoma numerami, a najlepiej jakby do tego były darmowe lub bardzo tanie smsy z tymi numerami bo duzo ich wysyłam, a obecny koszt ok 24gr za sms jest wysoki :)
Z góry dziękuje za poświęcony czas na odpisanie na tego posta :]
Pod podanymi adresami znajdują się szczegółowe opisy taryf:

http://www.era.pl/pl/biznes/taryfy/ofer ... iet_biznes
http://www.era.pl/pl/biznes/taryfy/ofer ... ryfy_firma

W ramach oferty zarówno w taryfach Firma i Nowy Pakiet Biznes otrzymają Państwo rabat do abonamentu przez cały okres trwania promocji. Dostępne rozwiązania:

Oferta przy taryfach Firma:

Opcja na 18 Cykli rozliczeniowych:
Przy wyborze jednej z taryf Firma otrzymają Państwo50% upustu do abonamentu przez 18 pełnych Cykli rozliczeniowych:
Firma 325 abonament 130,00 zł netto zrabatowany do 65,00 zł netto
Firma 215 abonament 90,00 zł zrabatowany do 45,00 zł netto
Firma 115 abonament 50,00 zł zrabatowany do 25,00 zł netto

Dodatkowo można aktywować:
blueconnect nowy pakiet 25 (50MB) - bezpłatny abonament przez 3 pełne Cykle rozliczeniowe licząc od aktywacji pakietu przy wyborze taryf Firma 325, Firma 215, Firma 115 i Firma 55.

Opcja na 12 Cykli rozliczeniowych:
Przy wyborze jednej z taryf Firma otrzymają Państwo30% upustu do abonamentu przez 12 pełnych Cykli rozliczeniowych:
Firma 325 abonament 130,00 zł netto zrabatowany do 91,00 zł netto
Firma 215 abonament 90,00 zł zrabatowany do 63,00 zł netto
Firma 115 abonament 50,00 zł zrabatowany do 35,00 zł netto

Oferta przy taryfach Nowy pakiet Biznes:

Przy wyborze jednej z taryf Nowy Pakiet Biznes otrzymają Państwo 50% upustu do abonamentu przez 18 pełnych Cykli rozliczeniowych:
- Nowy Pakiet Biznes 120 koszt 120,00 zł netto zrabatowany na 60,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 70 - koszt 70,00 zł netto zrabatowany na 35,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 40 - koszt 40,00 zł netto zrabatowany na 20,00 zł. netto

blueconnect nowy pakiet 25 (50MB) - bezpłatny abonament przez 3 pełne Cykle rozliczeniowe licząc od aktywacji pakietu przy wyborze taryf Nowy Pakiet Biznes 120 oraz Nowy Pakiet Biznes 70.

Przy wyborze jednej z taryf Nowy Pakiet Biznes otrzymają Państwo 30% upustu do abonamentu przez 12 pełne Cykli rozliczeniowych:
- Nowy Pakiet Biznes 120 ? koszt 120,00 zł netto zrabatowany na 84,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 70 - koszt 70,00 zł netto zrabatowany na 49,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 40 - koszt 40,00 zł netto zrabatowany na 28,00 zł. netto

#363954  autor: st.konsultant
 08 paź 2009, 18:01
verven pisze:Witam

Kończy mi sie umowa z styczniu, otrzymałem takie warunki przedłużenia które podaje niżej. W tym momencie mam taryfe biznesowa Nowy PB 70, rachunki ok 80-100zl miesięcznie. Chciałbym wziąć cos bardziej korzystnego, moglibyście zobaczyć czy cos z tego co mi wysłali jest warte uwagi i czy idzie cos zbić cenę ? Rozumiem ze jest to oferta bez telefonu, warto poczekać na ofertę z telefonem ?
I ostatnie pytanie, z tego co pamiętam istnieje możliwość przejścia z taryfy biznesowej na taryfe dla klientów indywidualnych, czy taka opcja jest warta rozważenia przy obecnych promocjach ?
Glownie zależy mi na tanich połączeniach w Erze, z jednym czy dwoma numerami, a najlepiej jakby do tego były darmowe lub bardzo tanie smsy z tymi numerami bo duzo ich wysyłam, a obecny koszt ok 24gr za sms jest wysoki :)
Z góry dziękuje za poświęcony czas na odpisanie na tego posta :]
Pod podanymi adresami znajdują się szczegółowe opisy taryf:

http://www.era.pl/pl/biznes/taryfy/ofer ... iet_biznes
http://www.era.pl/pl/biznes/taryfy/ofer ... ryfy_firma

W ramach oferty zarówno w taryfach Firma i Nowy Pakiet Biznes otrzymają Państwo rabat do abonamentu przez cały okres trwania promocji. Dostępne rozwiązania:

Oferta przy taryfach Firma:

Przy wyborze jednej z taryf Firma otrzymają Państwo50% upustu do abonamentu przez 18 pełnych Cykli rozliczeniowych:
Firma 325 abonament 130,00 zł netto zrabatowany do 65,00 zł netto
Firma 215 abonament 90,00 zł zrabatowany do 45,00 zł netto
Firma 115 abonament 50,00 zł zrabatowany do 25,00 zł netto

blueconnect nowy pakiet 25 (50MB) - bezpłatny abonament przez 3 pełne Cykle rozliczeniowe licząc od aktywacji pakietu przy wyborze taryf Firma 325, Firma 215, Firma 115 i Firma 55.

Przy wyborze jednej z taryf Firma otrzymają Państwo30% upustu do abonamentu przez 12 pełnych Cykli rozliczeniowych:
Firma 325 abonament 130,00 zł netto zrabatowany do 91,00 zł netto
Firma 215 abonament 90,00 zł zrabatowany do 63,00 zł netto
Firma 115 abonament 50,00 zł zrabatowany do 35,00 zł netto

Oferta przy taryfach Nowy pakiet Biznes:

Przy wyborze jednej z taryf Nowy Pakiet Biznes otrzymają Państwo 50% upustu do abonamentu przez 18 pełnych Cykli rozliczeniowych:
- Nowy Pakiet Biznes 120 koszt 120,00 zł netto zrabatowany na 60,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 70 - koszt 70,00 zł netto zrabatowany na 35,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 40 - koszt 40,00 zł netto zrabatowany na 20,00 zł. netto

blueconnect nowy pakiet 25 (50MB) - bezpłatny abonament przez 3 pełne Cykle rozliczeniowe licząc od aktywacji pakietu przy wyborze taryf Nowy Pakiet Biznes 120 oraz Nowy Pakiet Biznes 70.

Przy wyborze jednej z taryf Nowy Pakiet Biznes otrzymają Państwo 30% upustu do abonamentu przez 12 pełne Cykli rozliczeniowych:
- Nowy Pakiet Biznes 120 ? koszt 120,00 zł netto zrabatowany na 84,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 70 - koszt 70,00 zł netto zrabatowany na 49,00 zł netto
- Nowy Pakiet Biznes 40 - koszt 40,00 zł netto zrabatowany na 28,00 zł. netto

Tutaj dobrym rozwiązaniem będzie oferta z rynku prywatnego gdzie masz możliwość włączenia sieci rodzinnej(idealne rozwiązanie dla połączeń z 2 numerami Ery) i pakietu 500 smsów wymiennych na mmsy do Ery za 5 zł.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2009, 00:35 przez st.konsultant, łącznie zmieniany 1 raz.

#364019  autor: verven
 09 paź 2009, 00:10
st.konsultant pisze: Tutaj dobrym rozwiązaniem będzie oferta z rynku prywatnego gdzie masz możliwość włączyć sieć rodzinną(idealne rozwiązanie dla połączeń z 2 numerami Ery) i pakiet 500 smsów wymiennych na mmsy do Ery za 5 zł.
W sumie biorę wszystkie mozliwosci pod uwage, nawet przeniesienie do Tak Taka (chyba jest taka opcja)jeśli oferta będzie korzystniejsza niż w abo mianowicie tanie połączenia do Ery i oraz tanie smsy :) Jesli bym bral abonament to przeglądając ten temat wyczytałem ze bardziej sie opłaca poczekać na ofertę przedłużenia z telefonem bo wychodzi korzystniej niz oferta bez tel. Na nowym aparacie średnio mi zależy wiec patrze tylko na lepsze warunki :)
  • Strona 8 z 96
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 96
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8