Dzień dobry! Dwa lata temu przeglądałem to forum i uznało mi się dostać dobra ofertę. I tym razem chciałbym też dostać ciekawą propozycję ale podobna sytuacje kinkt wcześniej nie opisywał więc się zarejestrowałem i postanowiłem napisać z myślą o Państwa pomocy

. Mianowicie:
Posiadam 2 nr telefonów komórkowych i internet mobilny. Umowę ostatnio na te 3 usługi podpisywałem 2 lata temu dostałem 3 miesiące gratis i zniżki ( 2017) Umowa kończy mi się na kilka dni przed końcem miesiąca listopada.
Zwykle do mnie wydzwaniano z propozycją przedłużenia ale tym razem sytuacja się zmieniła ( bo mnie mają na "muszce") Rok temu czyli w 2018 dobrałem kolejny numer...... I tu jest problem bo umowa na czwarty numer kończy mi się w sierpniu 2020. Dostałem jakiś tam spory rabat za łączenie usług itp i właśnie jak tu Orange postraszyć że od nich odchodzę skoro w teorii stracę rabaty na ten 4 numer i opłata za sam jeden numer ( ten czwarty)będzie koło 50zl.
Jakby to w skrócie opisać bo nie pamiętam dokładnie jakie miałem zniżki i w jakiej kwocie ale wiem ile płacę powiedzmy za poszczególne numery:
Za pierwszy i drugi numer płacę w sumie39,98zl ( czyli tak jakby 19,99 na jeden numer)
Za internet 9,99zl
Za 4 numer 19,99
Jak to rozegrać by dostać dobra ofertę? Co zrobić ? Iść do salonu ( jakiego Orange czy plusa) i złożyć wypowiedzenie czy wniosek o przeniesienie? Chcialbym nadal zostać w Orange . Co jeśli nie zadzwonią, nie chce iść do Plusa, jak to idzie wtedy odkręcić. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję