• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 65 z 241
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 241

#499185  autor: MK_
 25 sie 2011, 19:16
Zaszaleli... ;) Mogli chociaz na kilka okresow rozliczeniowych to rozlozyc co by ci te minuty nie przepadly... ;)
Jestem ekonomicznie nic nie znaczącym użytkownikiem pre-paida, to i taka rekompensata :P

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#499190  autor: KC-KARLOS
 25 sie 2011, 19:22
playonline pisze:U mnie po kilkunastym kliknieciu na Play24 odpalilo sie... Przy nastepnym padlo... Za cieplo chyba jest... :/
U mnie też - ja natomiast martwię się pakietem Play i na stacjonarne, wykupiłem dziś kolejne 100 minut ok. godziny 15 (przed ich awarią), a mam do 27 sierpnia aż 86 minut. Muszę poczekać te 24h. Szkoda tego stracić.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#499205  autor: playonline
 25 sie 2011, 19:41
Karlos20 pisze:U mnie też - ja natomiast martwię się pakietem Play i na stacjonarne, wykupiłem dziś kolejne 100 minut ok. godziny 15 (przed ich awarią), a mam do 27 sierpnia aż 86 minut. Muszę poczekać te 24h. Szkoda tego stracić.
Ok Play24 padlo na amen... Modlmy sie....

Pociecha w tym, ze zaktywowali mi kopie sms na email na numerze 790 wiec zmiescilem sie w luce gdzie Play24 zadzialal i dodalem nr 790 do Play24... :)

[ Dodano: 2011-08-25, 19:47 ]
Znowu Play24 zaczelo na chwile dzialac, zdazylem zmienic admina z 697 na 790 i teraz czekam za smsem z haslem jednorazowym... Chyba znowu padlo. :)

#499207  autor: MK_
 25 sie 2011, 19:50
U mnie działa.

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#499209  autor: KC-KARLOS
 25 sie 2011, 19:53
MK_ pisze:U mnie działa.
Potwierdzam, już wraca wszystko do normy - cały Play :) co zrobią bez regularnej, pod koniec miesiąca "awarii"?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #499214  autor: djkynek
 25 sie 2011, 20:16
To chyba strategia wpajana konsultantom na szkoleniach - jesli klient w reklamacji ma racje nalezy odpowiedz na play 24 przedłużac w nieskonczonosc. Dostałem juz fakture korygującą - oczywiscie w kopercie nie było nic wiecej - zadnego pocałuj mnie w d., czy niewyobrażalne sorry. Nr sprawy dla ponoc zagladajacych tu ludzi z P4 to 33256024. Jeszcze 22 miesiące kary i przeniose sie nawet do ojca R.

Reklamacja wysłana pocztą skutkuje odpowiedzia:

cyt. ""W odpowiedzi z przykrością informuję, że w trosce o bezpieczeństwo danych osobowych naszych Klientów, nasza firma kieruje się szczegółowymi zasadami weryfikacji.
Opisana przez Panią sprawa nie może zostać dokładnie zweryfikowana z powodu nieuwierzytelnienia autora pisma jako osoby upoważnionej do kontaktów z Obsługą Klienta, pozyskiwania informacji na temat usług posiadanych w naszej sieci i składania oświadczeń woli związanych z nimi. Złożony na dokumencie podpis nie jest zgodny z podpisem znajdującym się na Umowie o świadczenie Usług Telekomunikacyjnych. Bardzo mi przykro.""

Na play24 Was oleją.

Polecam ten cytat kazdemu potencjalnemu klientowi playa do zastanowienia, jak moze byc wydymany przez play'a, gdy cos sie nie bedzie zgadzac.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 20:35 przez djkynek, łącznie zmieniany 1 raz.

#499215  autor: mkowalski
 25 sie 2011, 20:24
djkynek pisze:Jeszcze 22 miesiące kary i przeniose sie nawet so ojca R.
Niestety, ale ojciec R. nie ma już telefonii. Do niego się nie przeniesiesz ;)

#499245  autor: Publius
 25 sie 2011, 22:26
Wybaczcie jeśli to głupie pytanie, ale jakoś nie mogę znaleźć. Czy jest możliwość sprawdzenia kiedy kończy się nocny transfer i wyższa prędkość w Play Online na Kartę? Czy jedyna metoda to liczyć dni od daty aktywacji?

#499259  autor: playonline
 26 sie 2011, 00:07
djkynek pisze:Złożony na dokumencie podpis nie jest zgodny z podpisem znajdującym się na Umowie o świadczenie Usług Telekomunikacyjnych.
No jezeli podpis nie jest taki sam to ja sie nie dziwie, ze tak postapili... Tutaj jestem za Play.

Z innej beczki. :) Na 790 uruchomili mi kopie sms a wiec zdolalem dobic sie do TelePlay. :) W zasadzie te usluge zaktywowalem w Polsce bo tutaj smsa nie wysle. :/ Dobre i to. :)

Zaskoczylo mnie natomiast jedno:

Obrazek

Mnie to tam nie przeszkadza ale powinna byc mozliwosc zmiany jezyka... ;) No chyba, ze Play funduje nam bezplatna nauke jezyka obcego... ;)

[ Dodano: 2011-08-26, 00:08 ]
PS Choc czesciowo jest po polsku... ;)
PS 2 Smsy nadal nie dochodza na karte SIM i tak samo nie wychodza z niej... :/

#499273  autor: user_delete19
 26 sie 2011, 05:16
playonline pisze:Mnie to tam nie przeszkadza ale powinna byc mozliwosc zmiany jezyka... No chyba, ze Play funduje nam bezplatna nauke jezyka obcego...
To chyba zależy od ustawień językowych systemu i/lub przeglądarki ;)

#499280  autor: playonline
 26 sie 2011, 07:20
wojciech pisze:To chyba zależy od ustawień językowych systemu i/lub przeglądarki ;)
Tez tak uwazalem. :) Kompa nie zmienilem, systemu tez nie, przegladarka ta sama. :) Logowalem sie dzien czy dwa dni wczesniej i bylo ok. Dzis sie loguje i jest ok. :) Moze jakas chwilowka u nich byla.. :) Poza tym gdyby bylo tak jak mowisz to dlaczego "opcje" sa w PL a reszta w EN? ;)

#499283  autor: user_delete19
 26 sie 2011, 07:40
jedna rzecz:
Kod: Zaznacz cały
Z innej beczki.  Na 790 uruchomili mi kopie sms a wiec zdolalem dobic sie do TelePlay.  W zasadzie te usluge zaktywowalem w Polsce bo tutaj smsa nie wysle. :/ Dobre i to. 
i durna geolekalizacja (i.e. nie jestes w PL więc zaserwujemy wersje 'miedzynarodowa' -- zapewne oryginal który wykorzystał play?)

druga rzecz - zmieniłem w przeglądarce preferowane języki i zostawiłem tylko PL i pojawiło się po polsku ;)

#499295  autor: playonline
 26 sie 2011, 09:33
i durna geolekalizacja (i.e. nie jestes w PL więc zaserwujemy wersje 'miedzynarodowa' -- zapewne oryginal który wykorzystał play?)
Powiem tak, w jakim to jezyku to nie ma to dla mnie znaczenia. No chyba, ze Azja by sie pojawila... ;) No ale i tak zna sie to menu na pamiec... ;)

#499305  autor: KC-KARLOS
 26 sie 2011, 11:22
Poproszę Play4You2 o interwencję w sprawie mojego zgłoszenia - pilne! Numer: 34313820

#499332  autor: play4you2
 26 sie 2011, 13:00
okej sprawę przekażę do realizacji

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#499355  autor: KC-KARLOS
 26 sie 2011, 14:15
play4you2 pisze:okej sprawę przekażę do realizacji
Dziękuję, Play4You - pakiet 100 minut do Play i na stacjonarne już się uaktywnił, na godzinę przed upływem regulaminowych 24h. Aleee ulga :)

#499380  autor: agaak
 26 sie 2011, 15:29
W Krotoszynie padł zasięg własny PLAY z obu nadajników!!!
Czyli play on line mogę sobie w buty wsadzić! Super sieć Q! Popołudnie i brak zasięgu!

#499507  autor: Pajuch
 26 sie 2011, 23:43
Drogi play jestem mile zaskoczony gratisem jaki otrzymałem

:-D :-D

wiadomosc na moja poczte ktora otrzymałem
Płatność za zasilenie konta Playmobile z dnia o numerze xxxxxxxxxxxxx nie powiodła się.

oczywiscie autoryzacja karty platniczej sie nie powiodła nawet nie wiem dla czego bo kasa na karcie byla gdy chcialem doladowac

czterdziesci minut pozniej dosłano mi kolejna

Szanowny Kliencie sieci Play,

Zasilenie konta telefonu numer: xxxxx kwotą: 10.00 zł zostało zrealizowane.....
To jest pikus Pan pikus wchodze na p24 :-D :-D :-D a na koncie mam 20zl ;)

Dziekuje za szczodrosc PLAYU za te darmowe doladowania playonline w postaci 2x10zl

#499527  autor: mkowalski
 27 sie 2011, 00:27
Pajuch pisze: Dziekuje za szczodrosc PLAYU za te darmowe doladowania playonline w postaci 2x10zl
Płatność kartą? Żebyś się nie zdziwił, jeśli za kilka dni przyjdzie obciążenie. Takie są uroki płatności kartą - wcale nie potrzeba autoryzacji, żeby ściągnąć pieniądze z konta.

#499704  autor: playonline
 28 sie 2011, 09:39
Uwielbiam gdy Play przypisuje sobie zaslugi... :)

W dniu 24.08.2011r. stworzylem zgloszenie:

"Witam,

prosze dodac moj numer telefonu 790xxxxxx do konta Play24 gdzie jest numer 697xxxxxx poniewaz znajduje sie poza granicami Polski i nie dochodza (a takze nie wychodza) smsy na/z numeru 790xxxxxx. Druga sprawa jest taka, ze mam aktywna opcje kopia sms na maila ale maile z haslami jednorazowymi nie dochodza na skrzynke mailowa..."

No i odpowiedz z dnia 27.08.2011r.:

"W odpowiedzi uprzejmie informuję, że zgodnie z Pańską dyspozycją podany numer został dodany do konta na Play24.

Nadmieniam, iż przy korzystaniu z usługi kopia SMS na e-mail nie są dostarczane hasła jednorazowe na adres e-mail."

Wszystko ladnie i pieknie tylko, ze nic tutaj (w tej odpowiedzi) nie jest zgodne z prawda... :(

A wiec tak, w dniu 25.08.2011r. udalo mi sie dodac ten numer do Play24 samemu... (wtedy kiedy Play24 szalal i nie szlo nic zrobic).

A hasla jednorazowe? Tylko dla numeru 790 nie przychodzily... dla 697 tak. :) Pozniej (25.08.2011) gdy kopia sms zostala na 790 (ponownie) wlaczona zaczely przychodzic kopie z smsami (w tym hasla) na maila. :) Po migracji na Fresha zostala odlaczona. :)

Pozdrawiam zatem Pania SN i zycze szybszej nauki... :)
  • Strona 65 z 241
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 241
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65