Therion7777 pisze:Dobra. Nie ogarniam tego Orange. Czy te opy muszą tak lawirować z klientami?
Mam Smart Plan LTE Główny (165,98) plus 3 numery dodatkowe. Za wszystko płacę 129 zł (plus 21 zł za jakąś ratę). Teraz oczywiście tego nie ma. Nie ma wspólnego worka na dane komórkowe, co było idealnym rozwiązaniem. Na dodatek nie ogarniam się w tych nowych taryfach, kompletnie nie mam czasu rozkminiać tego forum i normalnie chyba mi przyjdzie płacić frycowe za gapiostwo :/
Wiem, że marudzę, ale wybaczyć nie mogę, że telekomy ciągle mają klientów głęboko gdzieś i muszą zmieniać te oferty na coraz gorsze :/
Tak marudzisz.
Czego nie ogarniasz? Płacisz 129 , teraz bez rabatów zapłacisz za to samo 99,94 pln. Wystarczy jeden telefon do DUK i dostajesz 20%- czyli za wszystko zapłacisz 60 pln. (jedyna niedogodność, że nie masz wspólnego internetu i pakietu rozmów międzynarodowych) ale za różnice możesz dokupić internet na kartę z którego będziesz mógł korzystać na wszystkie numery.
Skoro tak bardzo podoba Ci się Twój plan, mogłeś we wrześniu przedłużyć go na kolejne 24 albo 36 m-cy. Tylko pewnie i tak byś marudził, że obecna oferta jest lepsza.
Ech ludziom nie dogodzisz. Nie obniżają abo.- źle. Obniżyli, też się zawsze znajdzie ktoś kto będzie uważał, że mają go gdzieś.
I kto za ciebie ma rozkminiać forum? Ludzie robią kawał dobrej roboty, dzielą się doświadczeniami, a Ty chciałbyś żeby ktoś podał Ci rozwiązanie na tacy?