Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
usiu128 a czy planowany jest w najblizszym czasie jakis rabat na abo. w suk dla przedlzajacych jak mialo to miejsce w starych taryfach?usiu128 pisze:Stara oferta może zostać włączona tylko do 13.06 i tylko tym którzy mięli ją już wcześniej proponowaną.
Więc jeśli ją jeszcze uda Ci się wynegocjować to możesz się o nią starać jeszcze przez 3 dni
Tak to zrobił, że dobrze negocjował.janekt pisze:Jak Ty to zrobiłeś? Rozmawiałeś z SUKiem czy z "normalnymi" konsultantami?rentonix pisze: Abo 49,90, no limit stacjonarne, sms, gsm, 2 GB neta, abo 15 miesięcy, bez telefonu.
dokładnie tak jak napisałaśEltaroon pisze:Witam, mam pytanie odnośnie nowej oferty JUMP.
Dziś zadzwonił do mnie konsulant z SUK z powodu mojego maila. Zaproponował mi ofertę JUMP za 49,99zł (no limit sms/mms, stacjonarne, komórka), 250 mb internetu + telefon. Nie wiem czy dobrze rozumiem tę ofertę, więc mam kilka pytań.
1) Skoro mamy podstawowe 250mb internetu, dokupując za 10zł internet ile będe miała w sumie? 1gb czy 1,25gb za 59,90zł?
2) Biorąc ofertę bez telefonu (10zł tańsza) wówczas cena no limit sms/mms, stacjonarne, komórka, 1/1,25gb wyjdzie mi 49,90zł?
Wolę zapytać, czytałam poprzednie strony, ale wolę się upewnić. Dziękuję za pomoc
Wszystko masz tutaj klikkrzyszsz pisze:Może wypowie się Pracownik T-Mobile (usiu?:)):
Jeżeli przedłużyłem umowę w marcu (z telefonem, 80PLN) to czy mogę zmigrować na nowe warunku również telefonem? Jak to wtedy jest rozliczane? Raty za sprzęt ze starej umowy + abonament nowej?
Czy w przypadku migracji musiałbym wziąć abonament za 99 PLN czy też wystarczył by ten za 69,90?
Z góry dzięki za odpowiedź
Dlatego zapytałamhenrikko pisze:thonka, już o tym pisał, nie ma możliwości realizacji poprzednich taryf, zatem musisz coś wybrać z obecnych propozycji T-mobilesekunda pisze:Hej,
słuchajcie, a czy ktoś próbował negocjować z suk w taryfach biznesowych?
Przed urodzinami ustaliłam z konsultantem taryfę ProFirma XL na 36 m-cy za 135 zł brutto i S5 za 1 zł. Czy w razie jak nic mi nie przypasuje z nowego Jumpa to mogę zrealizować Profirmę?
Co mogę wywalczyć?Najchętniej abo do 100 zł brutto tylko obawiam się, że wtedy cena tel. będzie wysoka, czego chcę uniknąć. Miał ktoś podobne doświadczenia?
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Chyba za 509kleks1983 pisze:witam serdecznie mam pytanko odnosnie taryfy jump za 69,90 otoż dzwonila do mnie przemila pani konsultant z oferta przedluzeniowa jump za 69,90 w tym nielimitowane polaczenia w sieci i na komorki, stacjonarne,smsy i mmsy pol godziny na polaczenia z unia europejska i 500 mb internet i do tego samsung galaxy s3 za 99. chcialem zapytac czy w suk jest mozliwosc dostac ta taryfe troche taniej? orjentuje sie moze ktos? z gory dziekuje
Jak jest migracja na opcję bez telefonu to umowa się nie wydłuża. Także Kamillo nie pisz głupot.Kamillo pisze:andrewzc oczywiście, że wydłuża Ci się aneks o 24 miesiące od dnia podpisania nowego z taryfą JUMP. To przecież nowe zobowiązanie umową a nie tylko podmiana taryfy. W tym również tak jak przy przedłużaniu jest wymiana telefonu wg cennika dla przedłużających.
Ważna sprawa, że migracja następuje na abonament albo równy obecnej kwocie, albo wyższy.
Nie da się migrować na niższy.
Było mowa o privie, gdzie nie ma zniżek. Twoja sprawa dotyczy zapewne firmy.blady82 pisze:Mi dzisiaj przez SUK oferowal taryfe ktora jest za 99 netto w cenie 98 brutto po negocjacji .Wiec chyba rabaty sa