• Wszystko, co związane z muzyką i serwisami umożliwiającymi streaming muzyki, słuchanie radia przez internet lub podcastów.
Wszystko, co związane z muzyką i serwisami umożliwiającymi streaming muzyki, słuchanie radia przez internet lub podcastów.
  • Strona 56 z 99
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 99

#298630  autor: illumanti
 19 lis 2008, 18:58
Mnie właśnie naszło na Pink - Just like a pill , i na :mrgreen: Natasha Bedingfield - Unwritten , oglądnąłem tą reklame Pantene i mi się odrazu piosenka spodobała.
Co o tym sądzicie?

:)

#298636  autor: kowcio
 19 lis 2008, 19:15
illumanti pisze:Co o tym sądzicie?
Bardzo fajne piosenki.
illumanti pisze:oglądnąłem tą reklame Pantene i mi się odrazu piosenka spodobała
Ojj ja tę piosenkę jeszcze chyba przed reklamą słuchałem :-D

#298642  autor: illumanti
 19 lis 2008, 19:31
Serio ci się podobają? Nie zbijasz się? Odkąd jestem na tym forum jesteś jakby moim autorytetem. :mrgreen:

#298645  autor: kowcio
 19 lis 2008, 19:34
illumanti pisze:Serio ci się podobają?
Tak, przecież wyraźnie napisałem :-D Nie lubię krętactwa ;) Jak mi coś nie pasuje, od razu o tym mówię ;)
illumanti pisze:Nie zbijasz się?
Nie, nie mam żadnych powodów do tego ;) Piosenka często leciała w moim radiu, którego słucham, więc jest to dobrze znana mi nuta :-D
illumanti pisze:Odkąd jestem na tym forum jesteś jakby moim autorytetem. :mrgreen:
:mrgreen: :-)

[ Dodano: 2008-11-19, 19:38 ]
A co do pink, każda jej piosenka jest świetna. O żadnej piosence nie mogę nic złego powiedzieć, wręcz przeciwnie. Nawet o tej nowej ;)

#298655  autor: illumanti
 19 lis 2008, 19:52
Mi tam akurat obojętnie jest czy dana piosenka jest stara czy nowa. Słucham i tak swoich 10 - 12 tytułów na okrągło. Tą piosenke Pink poznałem jak była reklama ery - na tym otwartym lodowisku w nocy. I mi się bardzo spodobała. A innych piosenek Pink nie znam :)
Ogólnie to rzadko słucham radia, a jak już to przez screamer radio, bo jak jakaś mi się piosenka spodoba, to poprostu nagrywam fragment, daje koleżankom i mówia mi jaki to tytuł. Chociaż ostatnio też mi sie to podoba : Zapatrzenie Jeśli oglądałeś Kryminalnych to powinieneś znać tą melodie, ja jak jej słucham to kojarzy mi sie ostatni odcinek (tym bardziej, że ta melodia leciała jak napisy były ;))
A piosenke lubisz?

#298661  autor: kowcio
 19 lis 2008, 20:07
illumanti pisze:Zapatrzenie Jeśli oglądałeś Kryminalnych to powinieneś znać tą melodie, ja jak jej słucham to kojarzy mi sie ostatni odcinek (tym bardziej, że ta melodia leciała jak napisy były ;) )
Nie oglądam telewizji ;)
Piosenka taka sobie- ani nie zła, ani nie dobra, jeśli chodzi o mnie ;)
A tą piosenke lubisz?
Taaak, to legenda :D :D Też często w radiu można ją usłyszeć ;) Już tak się uzależniłem od radia, że nie mogę wysiedzieć dłużej niż 5 minut bez włączonego radia, bądź jakieś piosenki. Musi coś grać, musi ktoś coś mówić. Nie znoszę ciszy. Więc przychodzę do domu, to do nocy (aż zasnę) słucham radia, rano wstaję też pierwsze co robię to po wyłączeniu budzika sięgam po pilot i włączam radio ;) Tak od kilku dobrych lat. Cóż, nic na to nie poradzę :-D

Nowych piosenek raczej nie słucham, jak dla mnie (w większości) im nowsza tym durniejsza :-D

Teraz dodam coś od siebie, świetne piosenki:
Simply Red- Sunrise

Chris Isaak - Wicked Game

Jak się podoba? Mnie bardziej ta pierwsza ;)

#298665  autor: illumanti
 19 lis 2008, 20:17
Jak się nazywa radio którego słuchasz?
Mi też bardziej ta pierwsza, taka delikatna hmm.. spokojna.
Ja słucham tylko i wyłącznie, chyba że dojdzie jakaś fajna nowa:
1. TLG - Pictures Of You
2. Natasha Bedingfield - Unwritten
3. Sandra Echevarria - Nos volveremos a ver
4. Kiljański&Kayah - Prócz Ciebie nic
5. Pink - Just Like a pill
6. Leona Lewis - Bleeding Love
7. Leona Lewis - Better in Time
8. Just For Now- Imogen Heap (czy jakoś tak)
9. Kryminalni - Zapatrzenie
10. Neneh Cherry - 7 Seconds
11. Amy McDonald - This is Life
12. Reni Jusis - Kiedyś Cię znajde

Jak się wam podoba ? :D

#298668  autor: marcino94
 19 lis 2008, 20:23
1. Rushroom - Better of alone (energy 2000 mix)
2. Run DMC - It's like that
3. P.Diddy & Keyshia Cole - Last night :wink:

#298673  autor: kowcio
 19 lis 2008, 20:29
illumanti pisze:Jak się nazywa radio którego słuchasz?
Pisąłem już wcześniej. Tutaj głównie miałem na myśli Radio Merkury Poznań (in. Regionalna Rozgłośnia Polskiego Radia w Poznaniu), ale ostatnio więcej słucham Trójki PR. Jakoś tak raz to, raz to ;) Oczywiście jeśli chodzi o muzykę, bo czasami słucham innego radia, jeśli chcę się czegoś dowiedzieć, lub wysłuchać jakiegoś słuchowiska/audycji.

Szczerze mówiąc, odpowiadają mi piosenki z Twojej listy. Jednakże ja bardziej wolę coś mocniejszego, jakiś metal ;) Głównie mam na myśli Metalikę i Blind Guardian'a ;)

#298675  autor: illumanti
 19 lis 2008, 20:35
Pierwszy raz widzę osobę, której podoba się choć jedna piosenka z mojej listy.
Zawsze chciałem mieć iPoda, no i mam, ale ostatnio stwierdziłem, że na nic go kupowałem, skoro słucham tylko kilkunastu piosenek na raz ;)

#298689  autor: MarCjaho
 19 lis 2008, 21:13
illumanti pisze:Pierwszy raz widzę osobę, której podoba się choć jedna piosenka z mojej listy
A ja to co? xD
illumanti pisze:słucham tylko kilkunastu piosenek na raz
WOW! :shock: Dobry jesteś.

#298690  autor: illumanti
 19 lis 2008, 21:18
No źle napisałem. Poprostu słycham tych piosenek na okrągło ;)

#298707  autor: vinc
 19 lis 2008, 22:18
kowcio pisze:ale ostatnio więcej słucham Trójki PR.
Widzę kowcio, że wiesz jakie radio jest dobre :wink:

Obrazek

#298756  autor: illumanti
 20 lis 2008, 12:50
Ja tam mam zawsze uprzedzienie do publicznej telewizji i radia :)

#298760  autor: babeo
 20 lis 2008, 13:05
illumanti pisze:Ja tam mam zawsze uprzedzienie do publicznej telewizji i radia
I z takimi postawami mamy budować zdrowe Państwo?

#298795  autor: kowcio
 20 lis 2008, 15:51
illumanti pisze:Ja tam mam zawsze uprzedzienie do publicznej telewizji i radia :)
Chłopie, Polskie Radio, a Polska telewizja to zupełnie coś innego. Jakbyś porównał sobie niebo do ziemi. W Telewizji kłamią, obłuda jak nie wiem co, Polskie Radio jak dla mnie jest rzetelne, póki co. Ale każdy może mieć swoje zdanie ;)
I z takimi postawami mamy budować zdrowe Państwo?
Właśnie..
vinc pisze:kowcio napisał/a:
ale ostatnio więcej słucham Trójki PR.

Widzę kowcio, że wiesz jakie radio jest dobre :wink:
A to ciekawe, kto mnie spyta jak odpowiem że słucham PR III to jest wielki śmiech. Wszyscy na około słuchają Esek i tych innych wynalazków, które nic dobrego do życia nie wnoszą, a nawet wręcz przeciwnie. Dzięki.

#299105  autor: tomekk
 22 lis 2008, 15:30
Obrazek

Pearl Jam - Vitalogy

Drugi raz po kolei. Wielka plyta, nie wiem czemu niedoeceniana wczesniej przeze mnie.

:smt035 :smt034

#299124  autor: illumanti
 22 lis 2008, 17:12
Mam fajną piosenkę, ale niesety mam kawałek, i nie znam tytułu. Moze ktoś z Was zna. Bardzo mi zalezy to adres na wrzucie

#299194  autor: kowcio
 23 lis 2008, 09:48
illumanti pisze:Mam fajną piosenkę, ale niesety mam kawałek, i nie znam tytułu. Moze ktoś z Was zna. Bardzo mi zalezy to adres na wrzucie
Nelly Furtado - All Good Things ;)
  • Strona 56 z 99
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 99
  • 1
  • 54
  • 55