Udało się komuś coś utargować z DUK po wprowadzeniu nowej oferty?
Mi niestety nie
Swoją drogą fajna ta infolinia:
Pani mi zaproponowała 49.99 z telefonem za nielimitowane rozmowy, bez stacjonarnych i SMS. Stwierdziła, że przez internet nie mogę przedłużyć, bo oferta na stronie jest nieaktualna, a ona ma prawidłową.
Nie mogła też cofnąć wypowiedzenia bez przedłużenia umowy na przedstawionych warunkach - hit
. Jak się nie zgodziłem na nową umowę tylko na anulowanie rezygnacji, to stwierdziła, że nie wiadomo co się stanie jak się "tak poklika" i żeby dzwonić w poniedziałek bo jest późno i sobota i działy techniczne już nie pracują.
Konsultant z chatu zadzwonił i załatwił wszystko poniżej 2 min. z odczytywaniem regułek.
Ostateczne mam ofertę ze strony:
Solo S - 40zł/m-c na 24 m-ce
nielimitowane kom i stacjonarne, 3GB netu - po wyczerpaniu zwalnia tak, że nie da się korzystać.
Niestety SMS po 19gr.
Do tego LG K10 na 89zł - są tylko niebieskie.
Mi niestety nie

Swoją drogą fajna ta infolinia:
Pani mi zaproponowała 49.99 z telefonem za nielimitowane rozmowy, bez stacjonarnych i SMS. Stwierdziła, że przez internet nie mogę przedłużyć, bo oferta na stronie jest nieaktualna, a ona ma prawidłową.
Nie mogła też cofnąć wypowiedzenia bez przedłużenia umowy na przedstawionych warunkach - hit

Konsultant z chatu zadzwonił i załatwił wszystko poniżej 2 min. z odczytywaniem regułek.
Ostateczne mam ofertę ze strony:
Solo S - 40zł/m-c na 24 m-ce
nielimitowane kom i stacjonarne, 3GB netu - po wyczerpaniu zwalnia tak, że nie da się korzystać.
Niestety SMS po 19gr.
Do tego LG K10 na 89zł - są tylko niebieskie.