• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 31
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 31

#496969  autor: ChuckyCiechanow
 16 sie 2011, 17:40
Dziś po prawie dwóch tygodniach doładowali mi kartę FreeM MasterCard

#496971  autor: kerim36
 16 sie 2011, 17:42
ChuckyCiechanow pisze:Dziś po prawie dwóch tygodniach doładowali mi kartę FreeM MasterCard
o co chodzi z tymi doladowaniami ??

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#496977  autor: KC-KARLOS
 16 sie 2011, 17:50
kerim36 pisze:o co chodzi z tymi doladowaniami ??
O to, że jeśli doładowałeś FreeM za minimum 25 zł, i zamówiłeś kartę płatniczą pre-paid FreeM MasterCard, po jej otrzymaniu i aktywacji, zwracają kwotę tego doładowania. Możesz ją wydać na zakupy w sklepach, internecie, przelać na inne konto, albo doładować konto innej sieci... Możliwości jest wiele.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#496985  autor: kerim36
 16 sie 2011, 18:07
Karlos20 pisze:O to, że jeśli doładowałeś FreeM za minimum 25 zł, i zamówiłeś kartę płatniczą pre-paid FreeM MasterCard, po jej otrzymaniu i aktywacji, zwracają kwotę tego doładowania. Możesz ją wydać na zakupy w sklepach, internecie, przelać na inne konto, albo doładować konto innej sieci... Możliwości jest wiele.
aha
dzieki za info

[ Dodano: 2011-08-16, 18:12 ]
wlasnie sie zapoznalem z regulaminem tej promocji i brzmi swietnie

docelowo doladowanie od 25 do 50zl wychodzi nam za friko :-D

#497222  autor: kamil4862
 17 sie 2011, 12:37
Mam pytanie odnoście promocji Cash Back. Rzeczywiście karta jest w 100% darmowa? I z tego co wyczytałem pieniążki mogą oddać tylko raz - prawda? W każdej chwili można zrezygnować z karty?

Obrazek

#497233  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 12:54
kamil4862 pisze:Mam pytanie odnoście promocji Cash Back. Rzeczywiście karta jest w 100% darmowa? I z tego co wyczytałem pieniążki mogą oddać tylko raz - prawda? W każdej chwili można zrezygnować z karty?
Tak, karta jest w 100% darmowa. Działa w systemie przedpłaconym pre-paid (jak telefon na kartę), czyli nie zadłużysz się. Pieniądze są za doładowanie zwracane na tą kartę raz, później można z niej zrezygnować.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#497239  autor: skunks
 17 sie 2011, 13:30
Ja tam jadę na FreeM normalnie na lapku z pakietem surfmax. Nigdy mi nie zamuliło po przekroczeniu 1GB. Normalnie też da się pobierać duże pliki. Reklamy na http z oczywistych względów pojawiają się często, ale lepsze to o niebo od przekroczonych limitów na Blueconnectcie. Pogadam z ziomkami z uniwerku technologicznego to może za czteropak browara napiszą mi jakiegoś bota, który sam będzie klikał reklamy :mrgreen:

#497242  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 13:33
skunks pisze:Ja tam jadę na FreeM normalnie na lapku z pakietem surfmax. Nigdy mi nie zamuliło po przekroczeniu 1GB. Normalnie też da się pobierać duże pliki.
Tak, jak pisałem wcześniej, w usłudze SURFMAX nie ma limitu transferu danych, przez tydzień możesz surfować po necie i ściągać pliki ile chcesz.

#497243  autor: kerim36
 17 sie 2011, 13:38
Kod: Zaznacz cały
§ 5 DARMOWA USŁUGA SURFMAX
1. W przypadku zawieszenia usługi po wyczerpaniu limitu dziennego Abonent ma możliwośd
ponownego aktywowania usługi i jednocześnie zdjęcia limitu dziennego przesyu danych na kolejne 7
dni.
2. Aktywacji dokonuje się poprzez wysłanie SMS-a specjalnego o treści „surfmax” na numer 8765 Koszt
wysłania SMS-a wynosi 2 zł z VAT.
3. Usługa zostanie ponownie aktywowana w ciągu 1 godziny a fakt aktywacji zostanie potwierdzony
poprzez wysłanie SMS-a na numer telefonu Abonenta.
4. Operator ma prawo zablokować usługę, jeśli w okresie korzystania z usługi SURFMAX Abonent
przekroczy limit w wysokości 1 GB.

#497248  autor: elkanguro
 17 sie 2011, 13:47
Dokładnie, szczególnie istotny jest punkt 4 powyżej. Nie ma limitu, ale operator ma prawo do zablokowania usługi.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#497255  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 13:57
elkanguro pisze:Dokładnie, szczególnie istotny jest punkt 4 powyżej. Nie ma limitu, ale operator ma prawo do zablokowania usługi.
W moim przypadku nie zablokował po wyczerpaniu 1 GB danych. Poza tym operator blokując dostęp za opłaconą usługę, byłby stratny. A tak to za opłacone usługi przez klienta i przychody z reklam, operator udostępnia dostęp do neta.
Spróbujcie przez tydzień przetestować SURFMAXa i się przekonacie, że operator nie zablokuje dostępu po zużytym 1 GB, a dodatkowo za miesiąc konto na wychodzące wydłuży się o 30 dni.

Dodam, że nawet na limicie dziennym, jeśli go nie przekroczycie, możecie pobrać na kompa plik przewyższający te dzienne 10 MB, ale zaznaczam, można to zrobić jednorazowo, gdyż po pobraniu aplikacji, dostęp jest blokowany.

#497258  autor: kerim36
 17 sie 2011, 13:58
Karlos20 pisze:Spróbujcie przez tydzień przetestować SURFMAXa i się przekonacie, że operator nie zablokuje dostępu po zużytym 1 GB, a dodatkowo za miesiąc konto na wychodzące wydłuży się o 30 dni.
jak dla mnie to przegladanie neta na freem jest denerwujace - ilez mozna klikac i klikac :)

#497261  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 14:02
kerim36 pisze:jak dla mnie to przegladanie neta na freem jest denerwujace - ilez mozna klikac i klikac
Ale czasem to lepsze, niż "lejek". Poza tym, można oszczędzając sporo danych w innej sieci można pobrać film, aplikację, itp. o dowolnej wielkości.

#497265  autor: elkanguro
 17 sie 2011, 14:05
A jeszcze jedno pytanie, kiedy przedłuży się konto o te kolejne 30 dni? W ostatnim dniu ważności? Trzeba jakąś konkretną ilość reklam obejrzeć w miesiącu?

Virgin Mobile

#497269  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 14:10
elkanguro pisze:A jeszcze jedno pytanie, kiedy przedłuży się konto o te kolejne 30 dni? W ostatnim dniu ważności? Trzeba jakąś konkretną ilość reklam obejrzeć w miesiącu?
Zazwyczaj jest to kilka dni przed końcem ważności konta lub kilka dni przed ostatnim automatycznym wydłużeniem ważności konta. Trzeba obejrzeć do 30 reklam, żeby ważność konta została przedłużona.

[ Dodano: 2011-08-17, 14:11 ]
Oto potwierdzenie: http://freem.pl/files/Regulamin_promocj ... 1.2010.pdf

#497275  autor: elkanguro
 17 sie 2011, 14:31
Z załączonego regulaminu promocji wynika, że nawet 30 Bloków reklam a nie tylko 30 reklam.

Rozumiem, że zgodnie z paragrafem 2 punkt 2 ww. regulaminu:
2.
Warunkiem skorzystania z Oferty jest obejrzenie przez Abonenta 30 Bloków, w rozumieniu i na zasadach określonych w Regulaminie Oferty Promocyjnej Darmowe Społeczności dla Abonentów FreeM, w okresie 30 następujących po sobie dni kalendarzowych poprzedzających upływ bieżącego Okresu Ważności Połączeń Wychodzących.
promocja obowiązuje tylko wówczas gdy posiadamy aktywny Okres Ważności Połączeń Wychodzących. W przypadku przejścia w okres pasywny trzeba już będzie skorzystać z doładowania, tak?

Virgin Mobile

#497281  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 14:41
elkanguro pisze:W przypadku przejścia w okres pasywny trzeba już będzie skorzystać z doładowania, tak?
Niestety, wtedy już trzeba doładować konto. Najniższa kwota doładowania to 10 zł. Ale co to za problem obejrzeć kilkanaście reklam, przez parę dni? Żaden. Ja z tym nie miałem żadnego problemu.

#497284  autor: elkanguro
 17 sie 2011, 14:54
Problem to oczywiście nie jest, ale czasami może zdarzyć się zapomnieć jak się nie będzie przez jakiś czas korzystać.

Hm, a jaki jest okres ważności odbierania połączeń? Link do cennika na ich stronie nie działa.

Virgin Mobile

#497291  autor: KC-KARLOS
 17 sie 2011, 15:07
Oto cennik - akurat telefonii Mova, lecz zasady doładowań i ważności konta są takie same jak we FreeM - http://carrefourmova.pl/theme/UploadFil ... 7_2011.pdf

Po utracie ważności konta na wychodzące, jest 30 dni na ponowne doładowanie konta, ale szczegóły w cenniku.

po upływie tych 30 dni, dają jeszcze 2 miesiące na odzyskanie numeru (trzeba doładować kartę), w przeciwnym wypadku, wyłączą numer.

#497298  autor: skunks
 17 sie 2011, 15:36
Jakie tam ważności konta. Masz kasę dzwonisz, nie masz, nie dzwonisz - proste! Z netu korzystasz nawet jak nie masz 1 grosza na koncie.
  • Strona 6 z 31
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 31
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6