Golarz Filip pisze:Niestety,nie ma przechodzenia minut,nie podpiszę umowy.Szkoda...
a po co przechodzenie minut, skoro jest ich całkiem sporo? A w innych sieciach też takiego przechodzenia minut nie powinno być, gdyż mało tego, że są zużywane na końcu, co znacznie ułatwia szansę ich przepadnięcia, to i jeszcze też tych sporo minut klientom w3 pozostaje niewykorzystanych - więc na to samo wychodzi.
Poza tym w Play i RBM jest wygodnie wykorzystywać środki z abo, gdyż nie decydujemy, do kogo zadzwonić, żeby było najtaniej i dłużej.
Ciekawe, jakie będą stawki w RBM na abo po wykorzystaniu minut z abonamentu? Stawiam na stawkę 29 gr/min w RBM 66 i 19 gr/min w RBM 88.
--
Uwaga, w związku z atakiem skierowanym na moją osobę, informuję, że jest to moja prywatna wypowiedź firmowana moim nickiem - na głównej stronie TELEPOLIS.PL została przez host: z33-08.opera-mini.net skopiowana bez mojej wiedzy! Admini - powiem wprost: tracicie kontrolę nad portalem.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam